avatar
Hale Baykal Yüksek Lisans
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
2 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Yayınlar

TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale Baykal , Kübra Karais, Gülşah Çalışkan Koç , Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2326

0

2326

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale Baykal , Kübra Karais, Gülşah Çalışkan Koç , Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2326

5

0

2326

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.