Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Arzu Kavaz Yüksel
Doç. Dr.
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Popüler Yayınları
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Mehmet Yüksel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2330
0
ATIF
1
FAVORİ
2330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Abelmoschus esculentus (Bamya) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Emrah Dikici
,
Mehmet Yüksel
,
Mesut Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.976717
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
1
ATIF
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLORİMETRİK LOOP-MEDIATED İZOTERMAL AMPLİFİKASYON METODU İLE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN TAVUK ETLERİNDE HIZLI TESPİTİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Selahattin Sert
,
Arzu Kavaz Yüksel
,
Bülent Çetin
,
Mustafa Gürses
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21125
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
0
ATIF
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Abelmoschus esculentus (Bamya) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Emrah Dikici
,
Mehmet Yüksel
,
Mesut Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.976717
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLORİMETRİK LOOP-MEDIATED İZOTERMAL AMPLİFİKASYON METODU İLE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN TAVUK ETLERİNDE HIZLI TESPİTİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Selahattin Sert
,
Arzu Kavaz Yüksel
,
Bülent Çetin
,
Mustafa Gürses
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21125
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM’DA SÜPERMARETLERDEN TOPLANAN PEYNİR ÖRNEKLERİNDE BELİRLİ MİKROBİYOLOJİK PARAMETRELERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Mehmet Yüksel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Mehmet Yüksel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2330
1
FAVORİ
2330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Abelmoschus esculentus (Bamya) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Emrah Dikici
,
Mehmet Yüksel
,
Mesut Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.976717
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1326
1
ATIF
1
FAVORİ
1326
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat