Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bülent Çetin
Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
5
11
Yayın
3
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-4679-2555
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
TURŞU KÖKENLİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİ VE ANTİFUNGAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Haktan Aktaş
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22011
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
807
2
ATIF
2
FAVORİ
807
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLORİMETRİK LOOP-MEDIATED İZOTERMAL AMPLİFİKASYON METODU İLE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN TAVUK ETLERİNDE HIZLI TESPİTİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Selahattin Sert
,
Arzu Kavaz Yüksel
,
Bülent Çetin
,
Mustafa Gürses
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21125
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
631
0
ATIF
1
FAVORİ
631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Ticari Kefirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Yazarlar:
Burcu Bazu Çırpıcı
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.23010
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
121
0
ATIF
1
FAVORİ
121
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleneksel Yoğurtlardan Yoğurt Bakterilerinin İzolasyonu ve İzole Edilen Bakterilerin Yoğurt Nitelikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Çağlar Fırat
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
100
0
FAVORİ
100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otokton İzolatlar Kullanılarak Üretilen Yoğurtlara Yönelik Tüketici Beğenisinin İncelenmesi
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Haktan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
228
0
FAVORİ
228
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Burcu Bazu Çırpıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
284
0
FAVORİ
284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Ticari Kefirlerin Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Yazarlar:
Burcu Bazu Çırpıcı
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.23010
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
121
1
FAVORİ
121
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Haktan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1188508
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1673
0
FAVORİ
1673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1372
0
FAVORİ
1372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURŞU KÖKENLİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİ VE ANTİFUNGAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Haktan Aktaş
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22011
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
807
2
FAVORİ
807
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLORİMETRİK LOOP-MEDIATED İZOTERMAL AMPLİFİKASYON METODU İLE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN TAVUK ETLERİNDE HIZLI TESPİTİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Selahattin Sert
,
Arzu Kavaz Yüksel
,
Bülent Çetin
,
Mustafa Gürses
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21125
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
631
1
FAVORİ
631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
Yazarlar:
Hafsa Bilginer
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12526
0
FAVORİ
12526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN TAVUK ETLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE SALMONELLA SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ, SALMONELLA SPP. İZOLATLARIN ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Bülent Çetin
, Selahattin Sert
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
0
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yazarlar:
Ahmet Erdoğan
, Dipak Ghimire,
Mustafa Gürses
,
Bülent Çetin
,
Alper Baran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3631
0
FAVORİ
3631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Dil Editörü
Research in Agricultural Sciences
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
Yazarlar:
Bülent Çetin
,
Haktan Aktaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1188508
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1673
1
ATIF
0
FAVORİ
1673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1372
1
ATIF
0
FAVORİ
1372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURŞU KÖKENLİ LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN STARTER KÜLTÜR ÖZELLİKLERİ VE ANTİFUNGAL AKTİVİTELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Haktan Aktaş
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22011
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
807
2
ATIF
2
FAVORİ
807
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
Yazarlar:
Hafsa Bilginer
,
Bülent Çetin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12526
5
ATIF
0
FAVORİ
12526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN TAVUK ETLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE SALMONELLA SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ, SALMONELLA SPP. İZOLATLARIN ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Bülent Çetin
, Selahattin Sert
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18086
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
1
ATIF
0
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yazarlar:
Ahmet Erdoğan
, Dipak Ghimire,
Mustafa Gürses
,
Bülent Çetin
,
Alper Baran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3631
10
ATIF
0
FAVORİ
3631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat