avatar
Bülent Çetin Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 11 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 5
11 Yayın
3 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

2

2

807

0

1

631

0

1

121

Yayınlar

0

228

MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 284

0

284

1

121

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1673

0

1673

0

1372

2

807

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12526

0

12526

0

890

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3631

0

3631

Yayınlar

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1673

1

0

1673

1

0

1372

2

2

807

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12526

5

0

12526

1

0

890

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3631

10

0

3631

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.