avatar
Bülent Çetin Prof. Dr. Department of Food Engineering, Atatürk University, Faculty of Agriculture, Erzurum, Türkiye
Yayın 11 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 5
11 Yayın
3 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Department of Food Engineering, Atatürk University, Faculty of Agriculture, Erzurum, Türkiye

Popüler Yayınları

2

2

872

0

1

682

0

1

165

Yayınlar

0

282

MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 328

0

328

1

165

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2084

0

2084

0

1701

2

872

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13050

0

13050

0

929

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3815

0

3815

Yayınlar

Gıda ve Genom İnteraksiyonu: Beslenme Genomiği
DOI: 10.21597/jist.1188508
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2084

1

0

2084

1

0

1701

2

2

872

Probiyotikler ve Belirlenmelerinde Kullanılan in vitro Testler
DOI: 10.17097/ataunizfd.549552
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13050

5

0

13050

1

0

929

Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3815

10

0

3815

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.