Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Yüksel
Dr. Öğr. Üyesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
5
8
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-6566-1385
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mikrobiyoloji
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Veteriner Mikrobiyolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Mehmet Yüksel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2330
0
ATIF
1
FAVORİ
2330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Abelmoschus esculentus (Bamya) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Emrah Dikici
,
Mehmet Yüksel
,
Mesut Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.976717
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1325
1
ATIF
1
FAVORİ
1325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLORİMETRİK LOOP-MEDIATED İZOTERMAL AMPLİFİKASYON METODU İLE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN TAVUK ETLERİNDE HIZLI TESPİTİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Selahattin Sert
,
Arzu Kavaz Yüksel
,
Bülent Çetin
,
Mustafa Gürses
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21125
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
0
ATIF
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Abelmoschus esculentus (Bamya) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Emrah Dikici
,
Mehmet Yüksel
,
Mesut Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.976717
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1325
1
FAVORİ
1325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOLORİMETRİK LOOP-MEDIATED İZOTERMAL AMPLİFİKASYON METODU İLE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN TAVUK ETLERİNDE HIZLI TESPİTİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Selahattin Sert
,
Arzu Kavaz Yüksel
,
Bülent Çetin
,
Mustafa Gürses
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21125
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
625
1
FAVORİ
625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM’DA SÜPERMARETLERDEN TOPLANAN PEYNİR ÖRNEKLERİNDE BELİRLİ MİKROBİYOLOJİK PARAMETRELERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Mehmet Yüksel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Mehmet Yüksel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2330
1
FAVORİ
2330
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Altı Suyunun Çeşitli Özellikleri Ve Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
, Arzu Kavaz Yüksel,
Hilal Ürüşan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.565372
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5228
0
FAVORİ
5228
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN TAVUK ETLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE SALMONELLA SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ, SALMONELLA SPP. İZOLATLARIN ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Bülent Çetin
, Selahattin Sert
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
885
0
FAVORİ
885
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katil Mayalar ve Williopsis spp.’nin Bozucu Mikroorganizmalar Üzerindeki Etkisi, Katil Toksinlerin Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
, Arzu Kavaz Yüksel
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.434209
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2412
0
FAVORİ
2412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEŞİL ÇAY TOZU (MATCHA) İLAVE EDİLEN DONDURMALARIN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ VE FİZİKOKİMYASAL KARAKTERİSTİKLERİNİN BELİRLENMESİ, ORGANİK ASİT VE MİNERAL İÇERİĞİNİN TESPİTİ
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel, Mehmet Yüksel, İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2279
0
FAVORİ
2279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Editörlük
ATA-Gıda Dergisi
Teknik Editör , Mizanpaj Editörü , Sekreter
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Teknik Editör , Mizanpaj Editörü , Sekreter
Hakemlik
Gıda
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Middle East Journal of Science
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Yayınlar
Abelmoschus esculentus (Bamya) Çiçeğinin Fitokimyasal Profili, Antioksidan, Antikolinerjik ve Antibakteriyel Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Kavaz Yüksel
,
Emrah Dikici
,
Mehmet Yüksel
,
Mesut Işık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.976717
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1325
1
ATIF
1
FAVORİ
1325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Altı Suyunun Çeşitli Özellikleri Ve Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
, Arzu Kavaz Yüksel,
Hilal Ürüşan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.565372
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5228
3
ATIF
0
FAVORİ
5228
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM’DA SATIŞA SUNULAN TAVUK ETLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ VE SALMONELLA SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ, SALMONELLA SPP. İZOLATLARIN ANTİBİYOTİK DİRENCİ
Yazarlar:
Mehmet Yüksel
,
Bülent Çetin
, Selahattin Sert
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18086
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
885
1
ATIF
0
FAVORİ
885
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat