avatar
Mehmet Yüksel Dr. Öğr. Üyesi ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 8 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 5
8 Yayın
6 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mikrobiyoloji Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Veteriner Mikrobiyolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2330

0

1

2330

0

1

625

Yayınlar

0

567

Gıdalarda Trans Yağ Asitlerinin Varlığı ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2330

1

2330

Peynir Altı Suyunun Çeşitli Özellikleri Ve Kullanım Olanakları
Yazarlar: Mehmet Yüksel , Arzu Kavaz Yüksel, Hilal Ürüşan
DOI: 10.17780/ksujes.565372
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5228

0

5228

0

885

0

2412

Yayınlar

Peynir Altı Suyunun Çeşitli Özellikleri Ve Kullanım Olanakları
Yazarlar: Mehmet Yüksel , Arzu Kavaz Yüksel, Hilal Ürüşan
DOI: 10.17780/ksujes.565372
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5228

3

0

5228

1

0

885

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.