Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Senem Guner
Yrd. Doç. Dr.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
5
7
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TÜR TAYİNİNDE KULLANILAN BAZI KROMATOGRAFİK YÖNTEMLER
Yazarlar:
Derya Araç
,
Harun Dıraman
,
Senem Guner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1118666
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1195
0
ATIF
1
FAVORİ
1195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
UV ve Vakum Uygulamalarının Beyaz Peynirin Kalite Özellikleri ile Raf Ömrü Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ramazan Şevik
,
Gökhan Akarca
,
Mehmet Kılınç
,
Senem Guner
,
Teslime Ekiz Ünsal
,
Çiğdem Aşçıoğlu
,
Harun Dıraman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1281021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
305
0
FAVORİ
305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİR ÇEŞNİ KAYNAĞI OLARAK KIRMIZI PANCAR SİRKESİ: ÜRETİMİ VE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Harun Dıraman
,
Damla Karataş
,
Senem Guner
,
Teslime Ekiz Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1284356
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Orijinli Anadolu Mandalarına Ait Süt Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Yağ Asidi Bileşimleri
Yazarlar:
Zeki Gürler
,
Senem Guner
,
Tuğba Dedebaş
,
Teslime Ekiz Ünsal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.1231594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
411
0
FAVORİ
411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1320
0
FAVORİ
1320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TÜR TAYİNİNDE KULLANILAN BAZI KROMATOGRAFİK YÖNTEMLER
Yazarlar:
Derya Araç
,
Harun Dıraman
,
Senem Guner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1118666
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1195
1
FAVORİ
1195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar:
Sefa Işık
, Fatih Bozkurt,
Senem Guner
, Sümeyra Işık,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
948
0
FAVORİ
948
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ASİDE ADAPTE VE ADAPTE OLMAYAN DURAĞAN FAZ ESCHERICHIA COLI O157:H7, SALMONELLA TYPHIMURIUM VE LISTERIA MONOCYTOGENES’İN NAR SUYUNDAKİ CANLI KALMA SÜRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zeynal Topalcengiz
, Sefa Işık, Hasan Işık,
Senem Güner
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19059
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
876
0
FAVORİ
876
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
MİKROYEŞİLLİKLER: BESİNSEL İÇERİĞİ, SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ, ÜRETİMİ VE GIDA GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Hasan Işık
,
Zeynep Aytemiş
,
Senem Guner
,
Aziz Aksoy
,
Bülent Çetin
,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22041
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1320
1
ATIF
0
FAVORİ
1320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muş’ta üretilen geleneksel kaşar peynirinin mikrobiyolojik, fizikokimyasal ve uçucu bileşen özellikleri
Yazarlar:
Sefa Işık
, Fatih Bozkurt,
Senem Guner
, Sümeyra Işık,
Zeynal Topalcengiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.703063
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
948
4
ATIF
0
FAVORİ
948
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat