Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Akpınar
Yrd. Doç. Dr.
Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
20
4
Yayın
7
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
Manisa Celal Bayar Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği
Popüler Yayınları
VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar:
Aslı Akpınar
, Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10239
12
ATIF
1
FAVORİ
10239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bazı gıda kaynaklı patojenler üzerinde geleneksel yoğurt üretiminde kullanılan ticari starter kültürlerin ve probiyotiklerin antimikrobiyal etkisi
Yazarlar: Özge Vuran,
Nural Karagözlü
,
Aslı Akpınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.810053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1300
0
FAVORİ
1300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Ceyda Söbeli
, Melike Gizem Çetin, Merve Zeytin, Zekiye Dilek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1708
0
FAVORİ
1708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar:
Aslı Akpınar
, Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10239
1
FAVORİ
10239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
,
Figen Korel
, Cihan Kahraman,
Harun R. Uysal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1834
0
FAVORİ
1834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Probiyotik ve prebiyotiklerle fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş geleneksel süt reçeli üretimi
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Ceyda Söbeli
, Melike Gizem Çetin, Merve Zeytin, Zekiye Dilek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.772761
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1708
2
ATIF
0
FAVORİ
1708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VEGAN VE VEJETARYAN BESLENMEDE PROBİYOTİK BİTKİSEL BAZLI SÜT ÜRÜNLERİNİN YERİ
Yazarlar:
Aslı Akpınar
, Gizem Erk, Ahmet Seven
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18083
ATIF
12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10239
12
ATIF
1
FAVORİ
10239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
,
Figen Korel
, Cihan Kahraman,
Harun R. Uysal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1834
6
ATIF
0
FAVORİ
1834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat