avatar
Oktay Yerlikaya Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 11 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 2
11 Yayın
14 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

0

Yayınlar

Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar: Ecem Akan , Oktay Yerlikaya , Leyla Güçer, Şaban Meriç , Pınar Çakır Topdemir, Özer Kınık
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1486

0

1486

Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan, Oktay Yerlikaya , Derya Saygılı, Özer Kınık
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2337

0

2337

0

1504

0

5661

0

1419

Farklı Modifiye Atmosfer Koşulları ile Paketlenen Sepet Peynirinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar: Aslı Akpınar, Oktay Yerlikaya , Özer Kınık, Harun Raşit Uysal, Figen Korel
DOI: 10.20289/zfdergi.387141
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 540

0

540

0

1886

0

0

1

0

Yayınlar

Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan, Oktay Yerlikaya , Derya Saygılı, Özer Kınık
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2337

2

0

2337

6

0

5661

6

0

1886

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.