Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özer Kınık
Yayın
18
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
24
18
Yayın
2
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Manda sütü ve diğer süt karışımlarıyla üretilen kefirlerin reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu Kırmaz
,
Özer Kınık
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1120746
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
1
ATIF
1
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Şarap Üretim Atıklarından Elde Edilen Farklı Üzüm Posalarının İzmir Tulum Peynirinin Olgunlaşmasına Etkisi: Yağ Asidi Bileşimi, Serbest Yağ Asitleri ve Uçucu Bileşikler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Aysun Atalay
,
Filiz Yıldız-akgül
,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1406041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
288
0
FAVORİ
288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda sütü ve diğer süt karışımlarıyla üretilen kefirlerin reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu Kırmaz
,
Özer Kınık
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1120746
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
1
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Örgü Peynirlerinde Doğal Yolla Meydana Gelen Benzoik Asit Miktarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Ecem Akan
,
Oktay Yerlikaya
, Leyla Güçer,
Şaban Meriç
, Pınar Çakır Topdemir,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1001238
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1333
0
FAVORİ
1333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan,
Oktay Yerlikaya
, Derya Saygılı,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2248
0
FAVORİ
2248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütü ve Diğer Süt Karışımlarıyla Üretilen Kefirlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu Akdan
,
Özer Kınık
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.775279
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
0
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
Yazarlar:
Gizem Başak Tulukoğlu
,
Özer Kınık
,
Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1733
0
FAVORİ
1733
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliği ve İnsan Sağlığı Açısından Çiğ ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütü Tüketimi
Yazarlar:
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1332
0
FAVORİ
1332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünde Somatik Hücre Sayısı ve Malondialdehit Miktarı Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Elif Özer
,
Harun Kesenkaş
,
Özer Kınık
,
Oktay Yerlikaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.388054
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1353
0
FAVORİ
1353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar:
Turgay Taşkın
, Nedim Koşum,
Özer Kınık
,
Çağrı Kandemir
, Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1383
0
FAVORİ
1383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE SUPPLEMENTARY EFFECT OF BLACK AND GREEN TEA INFUSION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF KEFIR
Yazarlar:
Cem Karagözlü
,
Gülfem Ünal
, A. Sibel Akalın, Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4068
0
FAVORİ
4068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
,
Figen Korel
, Cihan Kahraman,
Harun R. Uysal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1834
0
FAVORİ
1834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT BAZLI İÇECEKLER VE DİĞER İÇECEKLERDE PROBİYOTİK CANLILIĞI ÜZERİNE GIDA MATRİKSİNİN ETKİSİ
Yazarlar:
Ecem Akan
,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
233
0
FAVORİ
233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütünden Üretilen Sinbiyotik Beyaz Peynirde Enterococcus faecium, Bifidobacterium longum ve Lactobacillus paracasei ssp. paracasei Sayılarının Değişimi
Yazarlar:
Harun Kesenkaş
,
Özer Kınık
, Kemal Seçkin, Pelin Günç Ergönül, Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3520
0
FAVORİ
3520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiğ Süt Üretiminde Gıda Güvenliği Açısından Karar Destek Sistemlerinin Önemi
Yazarlar: Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1124
0
FAVORİ
1124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Üretimi ve Depolanması Sırasında Probiyotiklerin Canlılıklarını Etkileyen Faktörler - Factors Effecting Probiotic Viability During Processing and Storage of Food
Yazarlar: Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7180
0
FAVORİ
7180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİ SÜTÜ KALİTESİNDE YENİ GELİŞMELERE BİR BAKIŞ
Yazarlar: Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
464
0
FAVORİ
464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ENDÜSTRİSİNDE SU KALİTESİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Elif Özer, Harun Kesenkaş,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA ISIL OLMAYAN YENİ TEKNİKLER VE MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar: Merve Açu,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Hayvansal Üretim
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Manda sütü ve diğer süt karışımlarıyla üretilen kefirlerin reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu Kırmaz
,
Özer Kınık
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1120746
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
1
ATIF
1
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı starter kültür kullanımının yoğurtların tekstürel ve viskozite özelliklerine etkisi
Yazarlar: Ecem Akan,
Oktay Yerlikaya
, Derya Saygılı,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.838079
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2248
2
ATIF
0
FAVORİ
2248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Sütü ve Diğer Süt Karışımlarıyla Üretilen Kefirlerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cansu Akdan
,
Özer Kınık
,
Filiz İçier
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.775279
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
4
ATIF
0
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir Tulum Peyniri Üretiminde Peynir Altı Suyu Kültürünün Kullanımı
Yazarlar:
Gizem Başak Tulukoğlu
,
Özer Kınık
,
Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.644194
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1733
5
ATIF
0
FAVORİ
1733
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Study on the Change in Postpartum Immunoglobulins of Goats and Kids
Yazarlar:
Turgay Taşkın
, Nedim Koşum,
Özer Kınık
,
Çağrı Kandemir
, Ecem Akan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.394535
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1383
1
ATIF
0
FAVORİ
1383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Süt Çeşitleri ile Üretilen İzmir Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşikleri
Yazarlar:
Aslı Akpınar
,
Oktay Yerlikaya
,
Özer Kınık
,
Figen Korel
, Cihan Kahraman,
Harun R. Uysal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.297939
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1834
6
ATIF
0
FAVORİ
1834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Üretimi ve Depolanması Sırasında Probiyotiklerin Canlılıklarını Etkileyen Faktörler - Factors Effecting Probiotic Viability During Processing and Storage of Food
Yazarlar: Ecem Akan,
Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7180
5
ATIF
0
FAVORİ
7180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat