avatar
Cem Karagözlü Prof. Dr. EGE UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE, DEPARTMENT OF DAIRY TECHNOLOGY
Yayın 6 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 46
6 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
46 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE, DEPARTMENT OF DAIRY TECHNOLOGY

Popüler Yayınları

Galaktosemi hastaları için probiyotik süt içeceği
DOI: 10.20289/zfdergi.993231
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1212

0

1

1212

Yayınlar

0

642

Galaktosemi hastaları için probiyotik süt içeceği
DOI: 10.20289/zfdergi.993231
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1212

1

1212

0

2624

0

2691

THE SUPPLEMENTARY EFFECT OF BLACK AND GREEN TEA INFUSION ON ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF KEFIR
Yazarlar: Cem Karagözlü , Gülfem Ünal , A. Sibel Akalın, Ecem Akan, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18012
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4077

0

4077

Deve Sütü ve Diyabet Tedavisindeki Önemi
Yazarlar: Derya Saygılı, Cem Karagözlü
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333677
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7706

0

7706

Yayınlar

İzmir Piyasasında Satışa Sunulan Tereyağı Ve Peynir Örneklerinin β-Sitosterol İçeriklerinin Tespiti İle Tağşiş Belirlenmesi
Yazarlar: Cem Karagözlü , Aybike Öner Yılmaz
DOI: 10.20289/zfdergi.630817
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2624

3

0

2624

Farklı Oranlarda Keçi Sütü İle Üretilmiş Probiyotik Dondurmaların Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Cem Karagözlü , Esra Ayhan
DOI: 10.20289/zfdergi.448326
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2691

1

0

2691

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.