Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Barçın Karakaş Budak
Doç.
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
5
3
Yayın
8
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
0000-0002-1426-3667
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Kurum
AKDENIZ UNIVERSITY
Yayınlar
PARTIAL PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF AN EXTRACELLULAR METALLOPEPTIDASE PRODUCED BY Bacillus amyloliquefaciens FE-K1
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Mehmet İnan,
Barçın Karakaş Budak
,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.647525
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Salda ve Van Göllerinden SGTaz Üreten Alkalifilik Bakterilerin İzolasyonu, Tanılanması ve Enzim Üretme Kapasitelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Eda Kabacaoğlu Paakkanen,
Barçın Karakaş Budak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
0
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şekerleme ürününde nişastanın pullulan ile ikame edilmesinin lokumda nişasta jel yapısı üzerine etkisi
Yazarlar:
Barçın Karakaş Budak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.609017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
732
0
FAVORİ
732
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
Mediterranean Agricultural Sciences
Trakya University Journal of Natural Sciences
Hakemlik
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
PARTIAL PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF AN EXTRACELLULAR METALLOPEPTIDASE PRODUCED BY Bacillus amyloliquefaciens FE-K1
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Mehmet İnan,
Barçın Karakaş Budak
,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.647525
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1312
2
ATIF
0
FAVORİ
1312
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şekerleme ürününde nişastanın pullulan ile ikame edilmesinin lokumda nişasta jel yapısı üzerine etkisi
Yazarlar:
Barçın Karakaş Budak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.609017
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
732
3
ATIF
0
FAVORİ
732
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat