avatar
Barçın Karakaş Budak Doç. AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 5
3 Yayın
8 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

0

1312

0

352

0

732

Yayınlar

2

0

1312

Şekerleme ürününde nişastanın pullulan ile ikame edilmesinin lokumda nişasta jel yapısı üzerine etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.609017
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 732

3

0

732

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.