Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fundagül Erem
Dr. Öğr. Üyesi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
12
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
6
12
Yayın
16
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0003-1562-0686
35321888700
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
Alglerin Gıda veya Gıda Bileşeni Olarak Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Aybüke Sasa
,
Fatiha Şentürk
,
Yeşim Üstündağ
,
Fundagül Erem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8601
0
ATIF
1
FAVORİ
8601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ARONYA TÜREVLERİ İLE ÜRETİLEN GLUTENSİZ PUDİNGLERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL ve BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Fundagül Erem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alglerin Gıda veya Gıda Bileşeni Olarak Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Aybüke Sasa
,
Fatiha Şentürk
,
Yeşim Üstündağ
,
Fundagül Erem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8601
1
FAVORİ
8601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sünme (Rope) Problemi Olan Ekmeklerden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Enterotoksin Üretme Potansiyeli
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Muharrem Certel, Barçın Karakaş Budak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730168
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1309
0
FAVORİ
1309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PARTIAL PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF AN EXTRACELLULAR METALLOPEPTIDASE PRODUCED BY Bacillus amyloliquefaciens FE-K1
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Mehmet İnan,
Barçın Karakaş Budak
,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.647525
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1406
0
FAVORİ
1406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Fundagül Erem
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2146
0
FAVORİ
2146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMISATION OF Bacillus amyloliquefaciens FE-K1 EXTRACELLULAR PEPTIDASE PRODUCTION BY RESPONSE SURFACE METHODOLOGY
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Mehmet İnan,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.439763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1701
0
FAVORİ
1701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sünmüş ekmekten izole edilen Bacillus suşlarının peptidaz üretme potansiyellerinin belirlenmesi ve peptidaz üretimi için bazı kültür şartlarının optimizasyonu
Yazarlar:
Fundagül Erem
,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
DOI: 10.18036/aubtdc.348383
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1856
0
FAVORİ
1856
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Cherry Laurel (Laurocerasus officinalis Roem.) Incorporation on Physical, Textural and Functional Properties of Cakes and Cookies
Yazarlar: Ülgen İlknur Konak,
Fundagül Erem
, Gülçin Altındağ,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
0
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bacillus Türlerinin Probiyotik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Ahmet Küçükçetin, Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20096
0
FAVORİ
20096
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sünmüş Ekmekten İzole Edilen Bacillus Türlerinin Klasik Yöntemler ve API Kitleri ile Tanılanması
Yazarlar:
F. Erem
, M. Certel, B. Karakaş
Yayın Bilgisi: 2009 ,
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2268
0
FAVORİ
2268
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi
Yazarlar: Muharrem Certel,
Fundagül Erem
, Barçın Karakaş
Yayın Bilgisi: 2009 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3257
0
FAVORİ
3257
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DONDURULMUŞ HAMUR ile KISMİ OLARAK PİŞİRİLİP DONDURULMUŞ HAMURLARDAN ÜRETİLEN BEYAZ EKMEKLERİN FİZİKSEL TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: M. Certel, F. Erem,
Fundagül Erem
, Ü. İ. Konak, B. Karakaş
Yayın Bilgisi: 2009 ,
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3623
0
FAVORİ
3623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Gıda
Trakya University Journal of Natural Sciences
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
Editörlük
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karaelmas Fen ve Mühendislik Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
ARONYA TÜREVLERİ İLE ÜRETİLEN GLUTENSİZ PUDİNGLERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL ve BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Fundagül Erem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22081
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
1
ATIF
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PARTIAL PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF AN EXTRACELLULAR METALLOPEPTIDASE PRODUCED BY Bacillus amyloliquefaciens FE-K1
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Mehmet İnan,
Barçın Karakaş Budak
,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.647525
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1406
2
ATIF
0
FAVORİ
1406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yazarlar:
Fundagül Erem
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19025
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2146
2
ATIF
0
FAVORİ
2146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMISATION OF Bacillus amyloliquefaciens FE-K1 EXTRACELLULAR PEPTIDASE PRODUCTION BY RESPONSE SURFACE METHODOLOGY
Yazarlar:
Fundagül Erem
, Mehmet İnan,
Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.439763
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1701
1
ATIF
0
FAVORİ
1701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat