avatar
Fundagül Erem Dr. Öğr. Üyesi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 12 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 6
12 Yayın
16 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
6 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

0

1

8601

Yayınlar

ARONYA TÜREVLERİ İLE ÜRETİLEN GLUTENSİZ PUDİNGLERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL ve BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22081
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 884

0

884

Sünme (Rope) Problemi Olan Ekmeklerden İzole Edilen Bacillus Türlerinin Enterotoksin Üretme Potansiyeli
Yazarlar: Fundagül Erem , Muharrem Certel, Barçın Karakaş Budak
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.730168
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1309

0

1309

0

1406

PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19025
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

0

2146

0

1701

0

1175

Bacillus Türlerinin Probiyotik Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Fundagül Erem , Ahmet Küçükçetin, Muharrem Certel
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20096

0

20096

0

2268

Farklı Depolama Koşullarında Normal ve Kepekli Ekmeklerin Mikrobiyolojik Özellikleri, Su Aktivitesi ve Sünme Durumunun Değişimi
Yazarlar: Muharrem Certel, Fundagül Erem , Barçın Karakaş
Yayın Bilgisi: 2009 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3257

0

3257

0

3623

Yayınlar

ARONYA TÜREVLERİ İLE ÜRETİLEN GLUTENSİZ PUDİNGLERİN FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL ve BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22081
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 884

1

0

884

2

0

1406

PROBİYOTİK FIRIN ÜRÜNLERİ ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19025
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

2

0

2146

1

0

1701

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.