avatar
Mücahit Muslu Dr. Öğretim Görevlisi KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 23 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 25 TR Dizin Atıf 25
23 Yayın
12 Hakemlik
25 CrossRef Atıf
25 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Çocuk Metabolizma Hastalıkları Sağlık Bilimleri

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

2

776

1

2

3980

1

2

2960

ÇOCUK VE KADIN HAKLARI ÇERÇEVESİNDE; ANNE SÜTÜ VE EMZİRME
Yayın Bilgisi: 2021 , Selçuk Sağlık Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2653

0

2

2653

Teknoloji Bağımlısı Çocuklarda Obeziteye Neden Olan Risk Faktörleri
Yazarlar: Mücahit Muslu , Gülden Fatma Gökçay
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12145

0

2

12145

Yayınlar

1

464

1

656

1

513

1

333

1

2446

1

3314

1

543

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Bir Yaklaşım: Telenütrisyon
DOI: 10.53424/balikesirsbd.957223
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1514

1

1514

Sürdürülebilir Beslenme ve Protein İhtiyacı İçin Alternatif Bir Kaynak: Sentetik Et (Kültür Eti)
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1149886
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2808

1

2808

2

776

ÇOCUK VE KADIN HAKLARI ÇERÇEVESİNDE; ANNE SÜTÜ VE EMZİRME
Yayın Bilgisi: 2021 , Selçuk Sağlık Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2653

2

2653

1

3504

1

3464

Lezzet Algısının Oluşmasında Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Batı Karadeniz Tıp Dergisi
DOI: 10.29058/mjwbs.776644
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4716

1

4716

1

1470

1

865

SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME İÇİN ALTERNATİF BİR KAYNAK: YENİLEBİLİR BÖCEKLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20071
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5606

1

5606

2

3980

2

2960

Teknoloji Bağımlısı Çocuklarda Obeziteye Neden Olan Risk Faktörleri
Yazarlar: Mücahit Muslu , Gülden Fatma Gökçay
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12145

2

12145

GENETİĞİ DEĞİŞTİRİLMİŞ ORGANİZMALAR
Yayın Bilgisi: 2018 , Sağlık Bilimleri ve Yaşam Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10440

1

10440

Yayınlar

2

1

2446

4

1

3314

Sürdürülebilir Beslenme ve Protein İhtiyacı İçin Alternatif Bir Kaynak: Sentetik Et (Kültür Eti)
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1149886
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2808

2

1

2808

Lezzet Algısının Oluşmasında Çevresel ve Genetik Faktörlerin Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Batı Karadeniz Tıp Dergisi
DOI: 10.29058/mjwbs.776644
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4716

3

1

4716

4

1

3594

1

1

865

SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME İÇİN ALTERNATİF BİR KAYNAK: YENİLEBİLİR BÖCEKLER
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20071
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5606

7

1

5606

1

2

3980

1

2

2960

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.