Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ezgi Demir Özer
Dr. Öğr. Üyesi
Kapadokya Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-3525-5172
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Süt Teknolojisi
Gastronomi
Kurum
Kapadokya Üniversitesi
Popüler Yayınları
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
0
ATIF
1
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Üniversite Yemekhanesinde Gıda İsrafı Miktarının Belirlenmesi ve Gıda İsrafını Azaltmak için Yemeklerin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Ezgi Demir Özer
,
Hürmet Küçükkatırcı Baykan
,
Mustafa Kadir Esen
,
Büşra Canarslan
,
Dorukan Boyacı
,
Vesile Şenol
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
55
0
FAVORİ
55
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
1
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekstraksiyon Koşullarının Nar (Punica Granatum L.) Çiçeği Ekstraktlarının Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Ganime Beyzanur Var,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1696
0
FAVORİ
1696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kurul Üyeliği
Journal of Studies in Advanced Technologies
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Science Engineering and Technology
Food and Health
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Ekstraksiyon Koşullarının Nar (Punica Granatum L.) Çiçeği Ekstraktlarının Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Ganime Beyzanur Var,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1696
2
ATIF
0
FAVORİ
1696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat