Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ezgi Demir Özer
Dr. Öğr. Üyesi
Kapadokya Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
2
Yayın
8
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-3525-5172
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Süt Teknolojisi
Gastronomi
Kurum
Kapadokya Üniversitesi
Popüler Yayınları
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
0
ATIF
1
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1132
1
FAVORİ
1132
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekstraksiyon Koşullarının Nar (Punica Granatum L.) Çiçeği Ekstraktlarının Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Ganime Beyzanur Var,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
0
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kurul Üyeliği
İleri Teknolojilerde Çalışmalar Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Ekstraksiyon Koşullarının Nar (Punica Granatum L.) Çiçeği Ekstraktlarının Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Ganime Beyzanur Var,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
2
ATIF
0
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat