Ebru Aydın profil resmi
Ebru Aydın Yrd. Doç. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 3
6 Yayın
4 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

KURU ÜZÜM TÜKETİMİNİN KUERSETİN BİYOYARARLANIMI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: IN VIVO YAKLAŞIM
Yazarlar: Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24049
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 149

0

149

0

407

Ceviz Erkek Çiçeklerinin In Vitro Antioksidan ve Enzim İnhibitör Aktiviteleri
Yazarlar: Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350684
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 286

0

286

Dut meyvesinin fitokimyasal profili ve farmakolojik özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3673

0

3673

0

3289

Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet
Yazarlar: Ebru Aydın
DOI: 10.30516/bilgesci.650160
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1154

0

1154

Yayınlar

Ceviz Erkek Çiçeklerinin In Vitro Antioksidan ve Enzim İnhibitör Aktiviteleri
Yazarlar: Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350684
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 286

1

0

286

AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
DOI: 10.21923/jesd.1005610
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3289

4

0

3289

Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet
Yazarlar: Ebru Aydın
DOI: 10.30516/bilgesci.650160
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1154

2

0

1154

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.