Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ebru Aydın
Yrd. Doç. Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
3
6
Yayın
4
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-5625-040X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KURU ÜZÜM TÜKETİMİNİN KUERSETİN BİYOYARARLANIMI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: IN VIVO YAKLAŞIM
Yazarlar:
Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24049
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
149
0
FAVORİ
149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HASS AVOKADO YAPRAĞI: MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİ, FENOLİK BİLEŞİKLER, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK AKTİVİTELERİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Nevriye Kurt,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23067
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
407
0
FAVORİ
407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz Erkek Çiçeklerinin In Vitro Antioksidan ve Enzim İnhibitör Aktiviteleri
Yazarlar:
Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350684
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
286
0
FAVORİ
286
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut meyvesinin fitokimyasal profili ve farmakolojik özellikleri
Yazarlar:
Demircan Özbalcı
,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3673
0
FAVORİ
3673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Lale Gümüştepe
,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1005610
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3289
0
FAVORİ
3289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet
Yazarlar:
Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.650160
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1154
0
FAVORİ
1154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Food and Health
Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
21. Yüzyılda Fen ve Teknik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
NATURENGS
Yayınlar
Ceviz Erkek Çiçeklerinin In Vitro Antioksidan ve Enzim İnhibitör Aktiviteleri
Yazarlar:
Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350684
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
286
1
ATIF
0
FAVORİ
286
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Lale Gümüştepe
,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1005610
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3289
4
ATIF
0
FAVORİ
3289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet
Yazarlar:
Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.650160
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1154
2
ATIF
0
FAVORİ
1154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat