Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülcan Özkan
Prof. Dr.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
25
9
Yayın
9
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
25
TR Dizin Atıf
0000-0002-3333-7537
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yağ Teknolojisi
Bitkisel Yağ Teknolojisi, Gıda Kimyası, Baharat Bilimi ve Teknolojisi
Kurum
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Sızma Zeytinyağı Ekstraksiyonunun Yoğurma Prosesinde Yardımcı Katkı Maddesi Olarak Tuz ve Kalsiyum Karbonatın Kullanımı
Yazarlar:
Fatma Köylüoğlu Özgül
,
Sedef Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
181
0
FAVORİ
181
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HASS AVOKADO YAPRAĞI: MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİ, FENOLİK BİLEŞİKLER, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK AKTİVİTELERİN OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Nevriye Kurt,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23067
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
407
0
FAVORİ
407
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut meyvesinin fitokimyasal profili ve farmakolojik özellikleri
Yazarlar:
Demircan Özbalcı
,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3673
0
FAVORİ
3673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Oleomargarine Production Using Hazelnut Oil-Carnauba Wax Mixture: Process Optimization and Characterization
Yazarlar:
Şerife Çevik
,
Gülcan Özkan
,
Erkan Karacabey
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1167688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Lale Gümüştepe
,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1005610
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3292
0
FAVORİ
3292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles
Yazarlar: Yasemin İncegül,
Mustafa Karaboyacı
, Ebru Aydın,
Muhammed Mustafa Özçelik
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.480942
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1788
0
FAVORİ
1788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Boylu ardıç (Juniperus excelsa Bieb.) ormanları altındaki toprakların fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Pelin Alaboz
,
Hüseyin Şenol
,
Serkan Gülsoy
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17474/artvinofd.315355
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3223
0
FAVORİ
3223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı Ekstraksiyon İşleminin Yanıt Yüzey Metodu ile Optimizasyonu
Yazarlar: Serife Cevik, Sedef Aydin, Onur S. Sermet,
Gulcan Ozkan
,
Erkan Karacabey
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1343
0
FAVORİ
1343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ardıç türlerinde (Juniperus excelsa Bieb. ve Juniperus foetidissima Willd.) kozalak fiziksel özellikleri ve uçucu yağ verimlilik ilişkileri
Yazarlar:
Serkan Gülsoy
, Uysal Utku Turhan,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Türkiye Ormancılık Dergisi
DOI: 10.18182/tjf.305958
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2158
0
FAVORİ
2158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Türkiye Ormancılık Dergisi
Editörlük
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Derim
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Oleomargarine Production Using Hazelnut Oil-Carnauba Wax Mixture: Process Optimization and Characterization
Yazarlar:
Şerife Çevik
,
Gülcan Özkan
,
Erkan Karacabey
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1167688
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
1
ATIF
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Lale Gümüştepe
,
Ebru Aydın
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1005610
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3292
4
ATIF
0
FAVORİ
3292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production and characterization of natural lemonade powder using β-Cyclodextrin particles
Yazarlar: Yasemin İncegül,
Mustafa Karaboyacı
, Ebru Aydın,
Muhammed Mustafa Özçelik
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.480942
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1788
4
ATIF
0
FAVORİ
1788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Boylu ardıç (Juniperus excelsa Bieb.) ormanları altındaki toprakların fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Pelin Alaboz
,
Hüseyin Şenol
,
Serkan Gülsoy
,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17474/artvinofd.315355
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3223
2
ATIF
0
FAVORİ
3223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı Ekstraksiyon İşleminin Yanıt Yüzey Metodu ile Optimizasyonu
Yazarlar: Serife Cevik, Sedef Aydin, Onur S. Sermet,
Gulcan Ozkan
,
Erkan Karacabey
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370090
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1343
4
ATIF
0
FAVORİ
1343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ardıç türlerinde (Juniperus excelsa Bieb. ve Juniperus foetidissima Willd.) kozalak fiziksel özellikleri ve uçucu yağ verimlilik ilişkileri
Yazarlar:
Serkan Gülsoy
, Uysal Utku Turhan,
Gülcan Özkan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Türkiye Ormancılık Dergisi
DOI: 10.18182/tjf.305958
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2158
2
ATIF
0
FAVORİ
2158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat