Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Şeyma Bağdat
Öğretim Görevlisi
Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu
Yayın
2
Hakemlik
3
2
Yayın
3
Hakemlik
0000-0001-6627-7270
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Başkent Üniversitesi Kahramankazan Meslek Yüksekokulu
Yayınlar
Propolis ile Zenginleştirilmiş Kefir: Kefirin Mikroorganizmalar, Antioksidan Kapasitesi, Duyusal, Toplam Fenolik ve Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Şeyma Bağdat
,
Özge Kahraman Ilıkkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of ethanolic extract of Cephalaria syriaca on dough rheological properties from different wheat flour blends: A comparative study with ascorbic acid
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Perihan Kübra Akman
,
Öznur Topçu
,
Fatih Törnük
,
Saliha Memiş
,
Elif Şeyma Uslu
,
Osman Sağdıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1288022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
309
0
FAVORİ
309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat