avatar
Osman Sağdıç Prof. Dr. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 127
12 Yayın
2 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
127 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

1

1

804

Yayınlar

Tarhana üretiminde bayat ekmek kullanımının ürün kalitesi üzerine etkileri
DOI: 10.29050/harranziraat.1404072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 113

0

113

0

771

0

2649

1

804

Sandviç Üretimi, Çeşitleri, Özellikleri ve Ambalajlanması
Yayın Bilgisi: 2022 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1146986
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3092

0

3092

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2674

0

2674

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13053

0

13053

Laktik Starter Kültür Üretim Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11127

0

11127

Yayınlar

2

0

1183

2

0

2649

1

1

804

Farklı Bölgelerden Toplanan Arı Polenlerinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Şeker Profillerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Günay Başdoğan , Osman Sağdıç , Tuğçe Daştan, Sezer Acar, Gamze Düz
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.535054
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2674

2

0

2674

Fermente Süt Ürünlerinin İnsan Sağlığına Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.377798
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13053

7

0

13053

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.