Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esra Esin
Dr. Öğr. Üyesi
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
10
12
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0003-0470-0015
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Tatlandırıcılar Kullanılarak Üretilen Hindistan Cevizi Marmelatlarının Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
,
Semra Topuz
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
0
ATIF
1
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ultrason Destekli Türk Yeşil Çay Ekstraktlarında Bulanıklığın ve Krema Oluşumunun Azaltılması: Tannaz Enzimi Uygulaması
Yazarlar:
Emine Kahraman
,
Cemal Kaya
,
Esra Esin
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32
0
FAVORİ
32
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tatlandırıcılar Kullanılarak Üretilen Hindistan Cevizi Marmelatlarının Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
,
Semra Topuz
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
1
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Düşük Sıcaklıkta Farklı Ekstraksiyon Teknikleri Uygulanarak Elde Edilen Siyah Çay Ekstraktlarının Fitokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Esra Esin Yücel
,
Cemal Kaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
339
0
FAVORİ
339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tannaz Uygulamasının Ultrason Destekli Yeşil Çay Ekstraktlarının Fitokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Emine Ateş
,
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
0
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason Destekli Türk Siyah Çay Ekstraktları: Tannaz Enzim Uygulamasının Çay Kreması ve Kateşin Miktarına Etkisi
Yazarlar:
Esra Esin Yücel
,
Cemal Kaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1311000
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
280
0
FAVORİ
280
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tannaz Enzimi Uygulamasının Siyah Çay Ekstraktlarının Bazı Özellikleri ve Krema Oluşumu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Esra Esin Yücel
,
Cemal Kaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
186
0
FAVORİ
186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TESCİLLİ GASTRONOMİK LEZZET: TOKAT KEBABI
Yazarlar:
Esra Esin Yücel
,
Cemal Kaya
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
540
0
FAVORİ
540
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tannaz Enzimi Uygulamasının Siyah Çay Ekstraktlarının Bazı Özellikleri ve Krema Oluşumu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Esra Esin Yücel
,
Cemal Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
420
0
FAVORİ
420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TOKAT YÖRESİ BALLARININ BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ ve TÜRK GIDA KODEKSİ’NE UYGUNLUĞUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Funda Kara
,
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
,
Semra Topuz
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1092060
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Isıtma Sürelerinin Kuşburnu Pulpu ve Konsantresinin Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Halis Bulut,
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
,
Mustafa Bayram
,
Semra Topuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
571
0
FAVORİ
571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ticari Olarak Üretilen Sade Tahin Helvalarının Bazı Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Arzu Sarıcıklı Benlikurt
,
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
,
Mustafa Bayram
,
Semra Topuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2284
0
FAVORİ
2284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon Hurması (Diospyros kaki L.) Bazlı Karışık Meyveli Geleneksel Marmelat Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
, Mustafa Bayram, Cihat Meşe, Esma Aybakan, Gizem Gökgöz, Tuğçe Tuğba Sözer
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8486
0
FAVORİ
8486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Uludağ Arıcılık Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Yayınlar
TOKAT YÖRESİ BALLARININ BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ ve TÜRK GIDA KODEKSİ’NE UYGUNLUĞUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Funda Kara
,
Cemal Kaya
,
Esra Esin Yücel
,
Semra Topuz
,
Mustafa Bayram
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1092060
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1049
2
ATIF
0
FAVORİ
1049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat