Mustafa Bayram profil resmi
Mustafa Bayram Prof. Dr. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 15 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 55
15 Yayın
12 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
55 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

1829

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7205

1

1

7205

Yayınlar

0

331

0

674

TESCİLLİ GASTRONOMİK LEZZET: TOKAT KEBABI
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 539

0

539

0

568

0

761

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7205

1

7205

Farklı Maserasyon Koşullarının Öküzgözü Şaraplarının Fenolik Bileşiklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.474935
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3371

0

3371

Yayınlar

4

0

674

2

0

1045

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7205

1

1

7205

Farklı Maserasyon Koşullarının Öküzgözü Şaraplarının Fenolik Bileşiklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.474935
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3371

2

0

3371

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.