Cemal Kaya profil resmi
Cemal Kaya Prof. Dr. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 17 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 11
17 Yayın
6 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
11 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1807

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6934

1

1

6934

Yayınlar

0

288

0

240

TESCİLLİ GASTRONOMİK LEZZET: TOKAT KEBABI
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 473

0

473

0

534

0

682

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6934

1

6934

Trabzon Hurması (Diospyros kaki L.) Bazlı Karışık Meyveli Geleneksel Marmelat Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Mustafa Bayram, Cihat Meşe, Esma Aybakan, Gizem Gökgöz, Tuğçe Tuğba Sözer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8239

0

8239

Yayınlar

2

0

967

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6934

1

1

6934

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.