Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zehra Güler
Prof. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
13
3
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0003-1889-9379
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Yayınlar
YAĞ DOKUSUNDAN UÇUCU BİLEŞENLERİN EKSTRAKSİYONUNDA FARKLI KATI FAZ MİKROEKSTRAKSİYON FİBERLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Zehra Güler
,
Ahmet Dursun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22114
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
258
0
FAVORİ
258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Yazarlar:
Zehra Güler
,
Dilek Türkmen
,
Ahmet Dursun
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Mücahide Köksal Kavrak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.830584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
0
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir altı suyunun bazı tahıl ürünlerinde kullanımı ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Mücahide Köksal Kavrak
, Dilek Türkmen,
Ahmet Dursun
,
Zehra Güler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.739234
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1588
0
FAVORİ
1588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Yazarlar:
Zehra Güler
,
Dilek Türkmen
,
Ahmet Dursun
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Mücahide Köksal Kavrak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.830584
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
1
ATIF
0
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat