Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
8
5
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Yayınlar
Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Yazarlar:
Zehra Güler
,
Dilek Türkmen
,
Ahmet Dursun
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Mücahide Köksal Kavrak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.830584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
948
0
FAVORİ
948
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RASFF SİSTEMİNDE TAHIL VE FIRINCILIK ÜRÜNLERİNİN AFLATOKSİN VE OKRATOKSİN A DÜZEYLERİ VE HATAY YÖRESİ BUĞDAYLARININ BU MİKOTOKSİNLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Aydın Sağlam
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21094
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir altı suyunun bazı tahıl ürünlerinde kullanımı ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Mücahide Köksal Kavrak
, Dilek Türkmen,
Ahmet Dursun
,
Zehra Güler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.739234
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1586
0
FAVORİ
1586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NORMAL, MUMLU (WAXY) VE YÜKSEK AMİLOZLU NİŞASTALAR VE GIDALARDAKİ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Erkan Yalçın
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Betül Cındık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20117
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4042
0
FAVORİ
4042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE KAYNAKLI GIDALARDA 2009–2018 YILLARI ARASINDA RASFF BİLDİRİMLERİ
Yazarlar: Aydın Sağlam,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20051
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Yazarlar:
Zehra Güler
,
Dilek Türkmen
,
Ahmet Dursun
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Mücahide Köksal Kavrak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.830584
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
948
1
ATIF
0
FAVORİ
948
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RASFF SİSTEMİNDE TAHIL VE FIRINCILIK ÜRÜNLERİNİN AFLATOKSİN VE OKRATOKSİN A DÜZEYLERİ VE HATAY YÖRESİ BUĞDAYLARININ BU MİKOTOKSİNLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Aydın Sağlam
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21094
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
500
1
ATIF
0
FAVORİ
500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NORMAL, MUMLU (WAXY) VE YÜKSEK AMİLOZLU NİŞASTALAR VE GIDALARDAKİ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Erkan Yalçın
,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
,
Betül Cındık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20117
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4042
1
ATIF
0
FAVORİ
4042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE KAYNAKLI GIDALARDA 2009–2018 YILLARI ARASINDA RASFF BİLDİRİMLERİ
Yazarlar: Aydın Sağlam,
Mustafa Tuğrul Masatcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20051
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
5
ATIF
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat