Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hünkar Avni Duyar
Prof. Dr.
Sinop University
Yayın
20
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
40
TR Dizin Atıf
15
20
Yayın
17
Hakemlik
40
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0002-2560-5407
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Su Ürünleri Teknolojileri
su ürünleri işleme teknolojisi
Kurum
Sinop University
Yayınlar
Some Population Parameters of Picked Dogfish (Squalus acanthias L. 1758) Incidentally Captured in Commercial Fisheries in Southern Black Sea Shores and a First Record of Angular Roughshark (Oxynotus centrina, L. 1758) for Black Sea
Yazarlar:
Süleyman Özdemir
,
Uğur Özsandıkçı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1369086
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fatty Acid Profiles of Fish Oil Derived by Different Techniques from By-products of Cultured Black Sea Salmon, Oncorhynchus mykiss
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1187017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
548
0
FAVORİ
548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Güney-Batı Karadeniz kıyılarında dağılım gösteren kırlangıç balığı (Chelidonichthys lucerna L. 1758)’nın bazı populasyon özellikleri
Yazarlar:
Süleyman Özdemir
,
Hünkar Avni Duyar
,
Zekiye Birinci Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: 10.52998/trjmms.1265050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
357
0
FAVORİ
357
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nutritional Composition and Some Biological Characteristics of the Tub Gurnard (Chelidonichthys lucerna) Captured in the Western Black Sea Coasts of Turkey
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Süleyman Özdemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
304
0
FAVORİ
304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rosemary (Rosmarinus officinalis) as a Preservative Agent in Canned Bonito (Sarda sarda)
Yazarlar:
Aysun Gargacı Kınay
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1001401
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
0
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Grissini Üretiminde Gıda Takviyesi Olarak Deniz Yosunu (Spirulina) Kullanılmasının Duyusal ve Fiziksel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Aysun Gargacı Kınay
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.961742
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Different Processing Methods on Fishmeal Element Quality: Evaporator System
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.922865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
0
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.824885
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
658
0
FAVORİ
658
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Aysun Gargacı Kınay
, Yasemin Sümer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.804547
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz Kıyılarında Avlanan Dil Balığı (Pegusa lascaris)’nın Besin Bileşiminin ve Bazı Biyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Süleyman Özdemir
,
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.823936
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marinat Teknolojisinin Balık Tazeliği Üzerine Etkisi; Zargana Balığı (Belone belone euxini, Günther 1866)
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
, Esra Gülüm
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
772
0
FAVORİ
772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz Kıyılarında Avlanan Hamsi (Engraulis encrasicolus) Balığının Mevsimsel Olarak Boy-Ağırlık İlişkisi ve Besin Madde Bileşimleri Değişimi
Yazarlar:
Süleyman Özdemir
,
Hünkar Avni Duyar
,
Uğur Özsandıkçı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2191
0
FAVORİ
2191
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Garlic (Allium sativum L.) on the Microbiological, Chemical and Sensorial Quality of Smoked Atlantic Mackerel (Scomber scombrus Linnaeus, 1758) Stored in Vacuumed Packets at Refrigerator Temperature (+4ºC)
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
, Hakan Kalaycı, Sabri Bilgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.665207
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
965
0
FAVORİ
965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Farklı Hammaddelerden Elde Edilen Balık Unlarının Besin Kompozisyonu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
0
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Raw Material Freshness on Fish Oil Quality Produced in Fish Meal & Oil Plant
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Çaça (Sprattus sprattus) Balıklarının Avcılığı ile Balık Unu-yağı İşleme Teknolojisi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Barış Bayraklı
,
Süleyman Özdemir
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2292
0
FAVORİ
2292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Weight and length relationships (WLRs) and meat yield of brown garden snail, Helix aspersum (Müller, 1774) and Turkish snail, Helix lucorum Linnaeus, 1758 (Mollusca: Gastropoda: Helicidae) in the Sinop province, Turkey
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Özlem Bilgin
,
Sabri Bilgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.427314
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2068
0
FAVORİ
2068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz Sinop Yarımadasında Karaya Vuran Tırtak Türü (Delphinus delphis) Yunuslar
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Sabri Bilgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.411834
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz'de Algarna İle Avlanan Deniz Salyangozunun (Rapana venosa Valenciennes, 1846) Biyokimyasal Kompozisyonunun Mevsimsel Değişimi
Yazarlar:
Barış Bayraklı
, Süleyman Özdemir,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1007
0
FAVORİ
1007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Mısır Zeini Filmiyle Kaplama ve Vakum Paketlemenin ISSN:1307-3311 Buzdolabında Depolanan Palamut Balığının (Sarda sarda) Raf Ömrüne Etkisi
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
, Aysun Gargacı, Yasemin Yücel
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1773
0
FAVORİ
1773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Alan Editörü
Hakemlik
Aquatic Sciences and Engineering
Journal of Agricultural Production
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Kommagene Biyoloji Dergisi
Marine Science and Technology Bulletin
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
The Trout Journal of Atatürk University
Yayınlar
Some Population Parameters of Picked Dogfish (Squalus acanthias L. 1758) Incidentally Captured in Commercial Fisheries in Southern Black Sea Shores and a First Record of Angular Roughshark (Oxynotus centrina, L. 1758) for Black Sea
Yazarlar:
Süleyman Özdemir
,
Uğur Özsandıkçı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1369086
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
1
ATIF
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fatty Acid Profiles of Fish Oil Derived by Different Techniques from By-products of Cultured Black Sea Salmon, Oncorhynchus mykiss
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Barış Bayraklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1187017
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
548
3
ATIF
0
FAVORİ
548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rosemary (Rosmarinus officinalis) as a Preservative Agent in Canned Bonito (Sarda sarda)
Yazarlar:
Aysun Gargacı Kınay
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1001401
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1256
3
ATIF
0
FAVORİ
1256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Different Processing Methods on Fishmeal Element Quality: Evaporator System
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.922865
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
3
ATIF
0
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.824885
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
658
7
ATIF
0
FAVORİ
658
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Aysun Gargacı Kınay
, Yasemin Sümer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.804547
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
2
ATIF
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Garlic (Allium sativum L.) on the Microbiological, Chemical and Sensorial Quality of Smoked Atlantic Mackerel (Scomber scombrus Linnaeus, 1758) Stored in Vacuumed Packets at Refrigerator Temperature (+4ºC)
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
, Hakan Kalaycı, Sabri Bilgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.665207
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
965
1
ATIF
0
FAVORİ
965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Farklı Hammaddelerden Elde Edilen Balık Unlarının Besin Kompozisyonu
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636806
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
6
ATIF
0
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Raw Material Freshness on Fish Oil Quality Produced in Fish Meal & Oil Plant
Yazarlar:
Barış Bayraklı
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.636002
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
11
ATIF
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Weight and length relationships (WLRs) and meat yield of brown garden snail, Helix aspersum (Müller, 1774) and Turkish snail, Helix lucorum Linnaeus, 1758 (Mollusca: Gastropoda: Helicidae) in the Sinop province, Turkey
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Özlem Bilgin
,
Sabri Bilgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.427314
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2068
1
ATIF
0
FAVORİ
2068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz Sinop Yarımadasında Karaya Vuran Tırtak Türü (Delphinus delphis) Yunuslar
Yazarlar:
Hünkar Avni Duyar
,
Sabri Bilgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.411834
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
2
ATIF
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat