avatar
Hünkar Avni Duyar Prof. Dr. Sinop University
Yayın 21 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 42 TR Dizin Atıf 15
21 Yayın
17 Hakemlik
42 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Su Ürünleri Teknolojileri su ürünleri işleme teknolojisi

Kurum

Sinop University

Yayınlar

0

43

0

595

0

1322

0

1091

0

987

0

707

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 617

0

617

0

798

0

861

0

962

0

1313

0

1847

Yayınlar

4

0

595

3

0

1322

3

0

987

Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
DOI: 10.35229/jaes.824885
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 707

7

0

707

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 617

2

0

617

1

0

1010

11

0

861

6

0

962

2

0

1313

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.