Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Halef Dizlek
Prof. Dr.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın
16
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
59
16
Yayın
16
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
59
TR Dizin Atıf
0000-0001-5873-5462
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Tahıl İşleme Teknolojisi
Kurum
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Popüler Yayınları
SAKAROZ İKAMESİ OLARAK FARKLI TİP VE DÜZEYLERDE ŞEKER OTU (STEVIA REBAUDIANA BERTONI) BAZLI TATLANDIRICI KULLANILMASININ BİSKÜVİ NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Halef Dizlek
, Emre Giritlioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2177
0
ATIF
1
FAVORİ
2177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kek Üretiminde Dikkat Edilmesi Gereken En Önemli Etmen Olarak Formül Dengesi
Yazarlar:
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
65
0
FAVORİ
65
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Değişik oranlarda Prejelatinize Buğday Unu Kullanımının Katkısız Pidelik Unların Kimyasal, Teknolojik ve Reolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
0
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İki Aşamalı Tavlama Uygulamasının Ekmeklik Buğdayda (Triticum aestivum L.) Unun Reolojik Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Kurt
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.911121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Fiziksel, Kimyasal ve Teknolojik Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Kurt
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.878636
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1054
0
FAVORİ
1054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hamur ve Pişirme Sıcaklığı ile Pişirme Süresinin Pandispanya Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Halef Dizlek
, Ali Altan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
788
0
FAVORİ
788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi
Yazarlar:
Halef Dizlek
,
Ömer Konuşkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.692781
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutopik Analizinin Aynı Kategoride Yer Alan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Sınıflandırma ve Değerlendirmesinde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Gökhan Çeliker
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.796345
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
0
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muhtelif Buğday Unu Örneklerinin Kurabiye Yapımında Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Electronic Letters on Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
801
0
FAVORİ
801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ülkemizdeki Buğday Standardına Göre Aynı Kategoride Yer Alan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenerek Hububat Alım Kriterleriyle Uyumluluğunun İncelenmesi
Yazarlar: Gökhan Çeliker,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2346
0
FAVORİ
2346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kurt,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.688149
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2117
0
FAVORİ
2117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI TİP VE DÜZEYLERDE HİDROKOLLOİD KULLANIMININ SUFLE KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Büşra Çınar,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2106
0
FAVORİ
2106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker mısırda kardeş ve ikinci koçanın koparılmasının taze/körpe koçanın verimine ve bazı özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Burhan Kara
,
Hülya Gül
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.379093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
882
0
FAVORİ
882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI FORM VE ORANLARDA YERFISTIĞI ÜRÜNLERİ KULLANILMASININ TOP KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Turgay İpek,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2220
0
FAVORİ
2220
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAKAROZ İKAMESİ OLARAK FARKLI TİP VE DÜZEYLERDE ŞEKER OTU (STEVIA REBAUDIANA BERTONI) BAZLI TATLANDIRICI KULLANILMASININ BİSKÜVİ NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Halef Dizlek
, Emre Giritlioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2177
1
FAVORİ
2177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DEPOLAMA SIRASINDA TAHILLARDA MEYDANA GELEN FİZİKSEL VE KİMYASAL DEĞİŞİKLİKLER
Yazarlar:
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3881
0
FAVORİ
3881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KÜKÜRT DOZLARININ EKMEKLİK ve MAKARNALIK BUĞDAYLARIN NİTELİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Halef Dizlek
, Mehmet Özer,
Hülya Gül
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Electronic Letters on Science and Engineering
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Hakemlik
Electronic Letters on Science and Engineering
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
İki Aşamalı Tavlama Uygulamasının Ekmeklik Buğdayda (Triticum aestivum L.) Unun Reolojik Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Kurt
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.911121
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
2
ATIF
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Fiziksel, Kimyasal ve Teknolojik Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Kurt
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.878636
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1054
1
ATIF
0
FAVORİ
1054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutopik Analizinin Aynı Kategoride Yer Alan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Sınıflandırma ve Değerlendirmesinde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Gökhan Çeliker
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.796345
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
982
1
ATIF
0
FAVORİ
982
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Mustafa Kurt,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.688149
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2117
2
ATIF
0
FAVORİ
2117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker mısırda kardeş ve ikinci koçanın koparılmasının taze/körpe koçanın verimine ve bazı özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Burhan Kara
,
Hülya Gül
,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.379093
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
882
3
ATIF
0
FAVORİ
882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI FORM VE ORANLARDA YERFISTIĞI ÜRÜNLERİ KULLANILMASININ TOP KEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Turgay İpek,
Halef Dizlek
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18027
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2220
4
ATIF
0
FAVORİ
2220
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat