Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Haluk Tokgöz
Uzman
ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Yayın
7
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
7
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
ANTALYA BATI AKDENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Popüler Yayınları
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
ATIF
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Kurutma Yöntemi ve Damıtma Süresinin Biberiyenin Uçucu Yağ Bileşimi ve Antioksidan İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
,
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Fatma Uysal Bayar
,
Temel Özek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603558
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
67
0
FAVORİ
67
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kantaron Yağı Üretim Parametrelerinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
,
Fatma Uysal Bayar
,
Emine Bayram
,
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Fulya Yüceol
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1508349
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
127
0
FAVORİ
127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama Süresi ve Sıcaklığının Düşük Şekerli Turunç Kabuğu Marmelatının Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölükcü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1529752
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
124
0
FAVORİ
124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ Kalite Parametrelerinin Hasat Zamanı ve Lokasyona Göre Değişimi
Yazarlar:
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Muharrem Gölükcü
,
Fatma Uysal Bayar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1048411
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1361
0
FAVORİ
1361
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL TURUNÇGİL KABUK REÇELLERİNİN FİZİKO-KİMYASAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Haluk Tokgöz
,
Muharrem Gölükçü
,
Arzu Bayır Yeğin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd20129
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
0
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI HASAT ZAMANLARININ BERGAMOT (Citrus bergamia Risso et Poiteau) KABUK UÇUCU YAĞININ BAZI KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
,
Haluk Tokgöz
,
Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bahçe
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
ATIF
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat