avatar
Osman Kola Prof. Dr. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 8
7 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

Popüler Yayınları

1

1

498

Probiyotik mikroorganizmaların mikroenkapsülasyonunda kullanılan materyal ve yöntemler
Yazarlar: Sinem Gümüşsoy , Fatih Tosun, Osman Kola
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430779
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 562

0

1

562

Yayınlar

Probiyotik mikroorganizmaların mikroenkapsülasyonunda kullanılan materyal ve yöntemler
Yazarlar: Sinem Gümüşsoy , Fatih Tosun, Osman Kola
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430779
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 562

1

562

1

498

Çilek Tohumundan Soğuk Sıkımla Elde Edilen Yağların Biyoaktif Bileşenleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar: Osman Kola , Erva Parıldı, Neslihan Keçeli, Murat Reis Akkaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 352

0

352

0

1439

Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2959

0

2959

Yayınlar

1

1

498

Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2959

1

0

2959

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.