avatar
Osman Kola Prof. Dr. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 8
7 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi

Popüler Yayınları

1

1

458

Probiyotik mikroorganizmaların mikroenkapsülasyonunda kullanılan materyal ve yöntemler
Yazarlar: Sinem Gümüşsoy , Fatih Tosun, Osman Kola
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430779
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 487

0

1

487

Yayınlar

Probiyotik mikroorganizmaların mikroenkapsülasyonunda kullanılan materyal ve yöntemler
Yazarlar: Sinem Gümüşsoy , Fatih Tosun, Osman Kola
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430779
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 487

1

487

1

458

Çilek Tohumundan Soğuk Sıkımla Elde Edilen Yağların Biyoaktif Bileşenleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar: Osman Kola , Erva Parıldı, Neslihan Keçeli, Murat Reis Akkaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 329

0

329

0

1413

Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2935

0

2935

Yayınlar

1

1

458

Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2017 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2935

1

0

2935

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.