Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Osman Kola
Prof. Dr.
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
8
7
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
Popüler Yayınları
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
358
1
ATIF
1
FAVORİ
358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik mikroorganizmaların mikroenkapsülasyonunda kullanılan materyal ve yöntemler
Yazarlar:
Sinem Gümüşsoy
, Fatih Tosun,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430779
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
0
ATIF
1
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Altıntop Çeşitlerinin Narincin ve Toplam Flavonoid İçerikleri Üzerine Don Koşullarının, Olgunluk Durumunun ve İşleme Tekniklerinin Etkileri
Yazarlar:
Nilgün Karabacak
, Ali Altan,
Osman Kola
,
Erva Parıldı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
90
0
FAVORİ
90
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik mikroorganizmaların mikroenkapsülasyonunda kullanılan materyal ve yöntemler
Yazarlar:
Sinem Gümüşsoy
, Fatih Tosun,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1430779
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
380
1
FAVORİ
380
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
358
1
FAVORİ
358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek Tohumundan Soğuk Sıkımla Elde Edilen Yağların Biyoaktif Bileşenleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Osman Kola
, Erva Parıldı, Neslihan Keçeli, Murat Reis Akkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türk Mühendislik Araştırma ve Eğitimi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
294
0
FAVORİ
294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Estimation of Some Quality Parameters of Durum Wheat with Near-Infrared Spectroscopy (NIRS)
Yazarlar:
Murat Reis Akkaya
, Ali Alpaslan Ezici,
Osman Kola
, Hatice Yücel,
Şadiye Yaktubay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1385
0
FAVORİ
1385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Reis Akkaya
, Hatice Yücel,
Ahmet Doğan Duman
, Mustafa Didin,
Emir Ayşe Özer
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2856
0
FAVORİ
2856
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutma İşlemlerinin İncirlerin (Ficus Carica L.) Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Diğer Önemli Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Haşim Kelebek
, Sevgin Dıblan,
Pınar Kadiroğlu
,
Osman Kola
, Serkan Selli
Yayın Bilgisi: 1019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2478
0
FAVORİ
2478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Derim
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
International Journal of Eastern Mediterranean Agricultural Research
Türk Mühendislik Araştırma ve Eğitimi Dergisi
Editörlük
Türk Mühendislik Araştırma ve Eğitimi Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Yayınlar
DÜŞÜK ŞEKERLİ TURUNÇ MARMELATI ÜRETİMİNDE REBAUDİOSİDE A KULLANIMININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muslime Tanriseven
,
Arzu Bayır Yeğin
,
Muharrem Gölüklü
,
Haluk Tokgöz
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23052
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
358
1
ATIF
1
FAVORİ
358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Reis Akkaya
, Hatice Yücel,
Ahmet Doğan Duman
, Mustafa Didin,
Emir Ayşe Özer
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2856
1
ATIF
0
FAVORİ
2856
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat