Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İpek Özcan
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-2923-2772
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Selen Erkoç
,
İpek Özcan
, Esra Özyiğit,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1309
0
FAVORİ
1309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Selen Erkoç
,
İpek Özcan
, Esra Özyiğit,
Seher Kumcuoğlu
,
Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21098
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1309
2
ATIF
0
FAVORİ
1309
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat