avatar
Şebnem Tavman Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 13
8 Yayın
0 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 445

0

445

0

693

0

1295

GIDA ENDÜSTRİSİNDE EKSTRÜZYON TEKNOLOJİSİNİN KULLANIMI VE YAPILAN OPTİMİZASYON ÇALIŞMALARI
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20036
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1907

0

1907

0

1278

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1707

0

1707

Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Damla Barışık, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415652
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6472

0

6472

0

1028

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 445

1

0

445

2

0

1295

2

0

1278

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1707

1

0

1707

Glütensiz Ekmek Formülasyonlarında Nohut Unu Kullanımının Ekmeğin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Damla Barışık, Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415652
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6472

7

0

6472

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.