Seher Kumcuoğlu profil resmi
Seher Kumcuoğlu Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 7
6 Yayın
5 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 534

0

534

0

793

0

1485

0

1412

0

1369

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1868

0

1868

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

TAZE VE LİYOFİLİZE BOZA KULLANIMININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22024
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 534

1

0

534

2

0

1485

1

0

1412

2

0

1369

Acı Biber Salçası Atıklarından Ultrason Destekli Ekstraksiyon İşlemiyle Karotenoid Ekstraksiyonu
Yazarlar: Merve Civan, Seher Kumcuoğlu , Şebnem Tavman
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647717
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1868

1

0

1868

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.