Mustafa Çam profil resmi
Mustafa Çam Prof. Dr. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 12
12 Yayın
7 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

218

0

3045

ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir, Serap Berktaş , Mustafa Çam
DOI: 10.21923/jesd.904344
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1956

0

1956

0

1054

0

4582

ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1671

0

1671

Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, Zafer Erbay , Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4852

0

4852

0

2521

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1534

0

1534

Yayınlar

2

0

3045

ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir, Serap Berktaş , Mustafa Çam
DOI: 10.21923/jesd.904344
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1956

5

0

1956

3

0

1054

Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, Zafer Erbay , Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4852

1

0

4852

YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar: Bülent Başyiğit , Mustafa Çam , Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1534

5

0

1534

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.