Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Çam
Prof. Dr.
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
12
12
Yayın
7
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
0000-0003-1258-0834
312580834
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Turuncu Havuç (Daucus Carota L.) Karotenoidleri ile Zenginleştirilmiş Kefir Üretimi
Yazarlar:
Hüseyin Can Ayçiçek
,
Zeynep Naz Esen
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1452611
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
218
0
FAVORİ
218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, lavanta ve tıbbi naneden elde edilen hidrosollerin gilaburu fermantasyonu ve gilaburu suyuna etkileri
Yazarlar:
Fahriye Yeşilbaş
,
Melike Şeyma Kahraman
,
Şuheda Akbaş
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1340763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
488
0
FAVORİ
488
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) Ekstraktı Tozu ile Soğuk Çay Üretimi: Antioksidan Aktivite ve Duyusal Özellikler
Yazarlar:
Abdullah Naji
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.991763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3045
0
FAVORİ
3045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KETEN TOHUMU YAĞI VE YAĞSIZ SÜT TOZU İÇEREN EMÜLSİYONLARIN PÜSKÜRTEREK KURUTMA İLE ENKAPSÜLASYONU: YAĞ ORANI VE KURUTMA SICAKLIĞININ ETKİLERİ
Yazarlar:
Kutlu Çevik
,
Hamza Alaşalvar
,
Mustafa Çam
,
Hasan Yalçın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.830668
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1547
0
FAVORİ
1547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.904344
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1956
0
FAVORİ
1956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kalorisi azaltılmış mor reyhan soğuk çayı üretimi
Yazarlar:
Esmanur Karataşoğlu
,
Emine Demirel
,
Tülay Şahin
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.798081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1054
0
FAVORİ
1054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Murat Kaya
,
Serap Berktaş
,
Neşe Adanacıoğlu
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1264
0
FAVORİ
1264
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nane (Mentha piperita L.) distilasyonundan arta kalan hidrosolün kek üretiminde değerlendirilmesi
Yazarlar:
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.590827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4582
0
FAVORİ
4582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADAÇAYI UÇUCU YAĞ ELDESİNDEN SONRA ARTA KALAN ÜRÜNLERİN BİYOAKTİF POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Yasemin İncegül
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1671
0
FAVORİ
1671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu,
Zafer Erbay
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4852
0
FAVORİ
4852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Susam ve Yer Fıstığı ile Zenginleştirilmiş Pekmez Karışımlarının Fiziksel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Başak Kaya, Funda Sökmen, Sema Sarıdanişment,
Hamza Alaşalvar
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2521
0
FAVORİ
2521
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar:
Bülent Başyiğit
,
Mustafa Çam
, Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1534
0
FAVORİ
1534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Kurul Üyeliği
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilim Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Meyve Bilimi
Yayınlar
Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) Ekstraktı Tozu ile Soğuk Çay Üretimi: Antioksidan Aktivite ve Duyusal Özellikler
Yazarlar:
Abdullah Naji
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.991763
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3045
2
ATIF
0
FAVORİ
3045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTI İÇEREN SOĞUK ÇAY ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ece Arslan, Gamze Karademir,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.904344
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1956
5
ATIF
0
FAVORİ
1956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kalorisi azaltılmış mor reyhan soğuk çayı üretimi
Yazarlar:
Esmanur Karataşoğlu
,
Emine Demirel
,
Tülay Şahin
,
Serap Berktaş
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.798081
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1054
3
ATIF
0
FAVORİ
1054
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Yağının Toza Dönüştürülmesi ve Krema Tozu
Yazarlar: Ahsen Burçin Himmetağaoğlu,
Zafer Erbay
,
Mustafa Çam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544661
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4852
1
ATIF
0
FAVORİ
4852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEDİ YENİLEBİLİR YAPRAĞIN FENOLİK BİLEŞİK İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK POTANSİYELİ
Yazarlar:
Bülent Başyiğit
,
Mustafa Çam
, Betül Akyurt
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18076
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1534
5
ATIF
0
FAVORİ
1534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat