Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nihat Akın
Prof. Dr.
Ziraat Fakültesi
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
18
4
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
0000-0002-0966-1126
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
Ziraat Fakültesi
Popüler Yayınları
YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin,
Sultan Arslan Tontul
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1005
4
ATIF
1
FAVORİ
1005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yeni nesil probiyotik olarak Akkermansia muciniphila ve Faecalibacterium prausnitzii: Sağlık üzerinde etkileri
Yazarlar:
Damla Özışık
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH25007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
47
0
FAVORİ
47
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzümsü Meyveler: Sağlıklı Beslenme Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Çiğdem Konak Göktepe
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1510089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
150
0
FAVORİ
150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan Bağırsak Mikrobiyomu Covid-19 İçin Tedavi Stratejileriyle İlişkilendiren Mekanizmalar
Yazarlar:
Nihat Akın
,
Damla Özışık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1276832
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
364
0
FAVORİ
364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin,
Sultan Arslan Tontul
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1005
1
FAVORİ
1005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Hakemlik
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin,
Sultan Arslan Tontul
,
Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1005
4
ATIF
1
FAVORİ
1005
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat