avatar
Nihat Akın Prof. Dr. Ziraat Fakültesi
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 18
5 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi

Kurum

Ziraat Fakültesi

Popüler Yayınları

0

5

92

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1110

4

1

1110

Yayınlar

5

92

0

248

Üzümsü Meyveler: Sağlıklı Beslenme Üzerine Etkileri
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1510089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 369

0

369

0

465

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1110

1

1110

Yayınlar

YER ELMASI TOZU İLAVESİNİN EKŞİ HAMUR FERMANTASYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hümeyra Çetin, Sultan Arslan Tontul , Nihat Akın
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20135
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1110

4

1

1110

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.