Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oktay Yemiş
Prof. Dr.
SAKARYA UNIV
Yayın
2
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
19
2
Yayın
9
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0002-7461-5185
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
SAKARYA UNIV
Yayınlar
BEZELYE KABUK PROTEİN KONSANTRATININ GIDA BİLEŞENİ OLARAK SUCUK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Semanur Yıldız
,
Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23095
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
Yazarlar: Gülşah Karabulut,
Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667270
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13771
0
FAVORİ
13771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
ITU Journal of Food Science and Technology
Sakarya University Journal of Science
Yayınlar
Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
Yazarlar: Gülşah Karabulut,
Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667270
ATIF
16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13771
16
ATIF
0
FAVORİ
13771
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat