avatar
Oktay Yemiş Prof. Dr. SAKARYA UNIV
Yayın 2 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 19
2 Yayın
9 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

SAKARYA UNIV

Yayınlar

BEZELYE KABUK PROTEİN KONSANTRATININ GIDA BİLEŞENİ OLARAK SUCUK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23095
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

0

452

Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
Yazarlar: Gülşah Karabulut, Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667270
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13771

0

13771

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
Yazarlar: Gülşah Karabulut, Oktay Yemiş
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667270
ATIF 16 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13771

16

0

13771

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.