avatar
SEMANUR Yıldız Dr. Sakarya Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 2
5 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

Sakarya Üniversitesi

Yayınlar

0

285

BEZELYE KABUK PROTEİN KONSANTRATININ GIDA BİLEŞENİ OLARAK SUCUK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23095
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 467

0

467

0

925

TÜRKİYE’DE YETİŞEN YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Semanur Yıldız , Hakan Yavaş, Ozan Gürbüz , Nurcan Değirmencioğlu
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1271

0

1271

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.