Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Onur Kızılcık
Dr. Öğr. Üyesi
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
9
5
Yayın
8
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Tüketici Davranışı
Tüketici Odaklı Ürün veya Hizmet Geliştirme
Turizm
Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi
Kurum
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yeşil restoranlarda hizmet alan müşterilerin memnuniyet ve şikâyetlerinin incelenmesi: Akdeniz ülkelerinden örnekler
Yazarlar:
Onur Kızılcık
,
Suat Akyürek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1019648
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
4
ATIF
2
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Turizm Bağlamında Her Şey Dahil Sistemin Mutfak Şefleri Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar: Suat Akyürek,
Onur Kızılcık
,
Doğan Kutukız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1293
0
ATIF
1
FAVORİ
1293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Cumhuriyetin 100. Yılında restoran işletmeleri: Gelişimsel süreç ve önemli olaylar
Yazarlar:
Gökhan Genç
,
Suat Akyürek
,
Onur Kızılcık
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1353585
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1615
0
FAVORİ
1615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil restoranlarda hizmet alan müşterilerin memnuniyet ve şikâyetlerinin incelenmesi: Akdeniz ülkelerinden örnekler
Yazarlar:
Onur Kızılcık
,
Suat Akyürek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1019648
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
2
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Turizm Bağlamında Her Şey Dahil Sistemin Mutfak Şefleri Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
Yazarlar: Suat Akyürek,
Onur Kızılcık
,
Doğan Kutukız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1293
1
FAVORİ
1293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kahramanmaraş’ta Bulunan Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Trıpadvısor.Com’da Paylaşılan Şikâyetlerin Sınıflandırılması
Yazarlar: Hülya Taştan,
Onur Kızılcık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1509
0
FAVORİ
1509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizme Hizmet Sunan Pastane İşletmelerinde Çalışan Dondurma Üretim Personelinin Hijyen Ve Gıda Güvenliğine İlişkin Bilgi Ve Uygulama Düzeyi Üzerine Bir Araştırma-A Research On Knowledge And Practıce Levels About Food Safety And Hygiene Of Employees In
Yazarlar:
Onur Kızılcık
,
İbrahim Giritlioğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.56827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2314
0
FAVORİ
2314
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Istanbul Business Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Rahva Teknik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Reforma
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Sosyal Bilimler Akademi Dergisi
Yayınlar
Yeşil restoranlarda hizmet alan müşterilerin memnuniyet ve şikâyetlerinin incelenmesi: Akdeniz ülkelerinden örnekler
Yazarlar:
Onur Kızılcık
,
Suat Akyürek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1019648
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
4
ATIF
2
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizme Hizmet Sunan Pastane İşletmelerinde Çalışan Dondurma Üretim Personelinin Hijyen Ve Gıda Güvenliğine İlişkin Bilgi Ve Uygulama Düzeyi Üzerine Bir Araştırma-A Research On Knowledge And Practıce Levels About Food Safety And Hygiene Of Employees In
Yazarlar:
Onur Kızılcık
,
İbrahim Giritlioğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.56827
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2314
5
ATIF
0
FAVORİ
2314
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat