Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Recep Palamutoğlu
Doç.
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
17
10
Yayın
14
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
0000-0002-1168-081X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Yayınlar
The Effect of New Concepts Used for Meat on Neophobia
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
İrem Şevval Yücel
,
Kübra Ordu
,
Merve Çınar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
216
0
FAVORİ
216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Et Tüketimi ve Gıda Neofobisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
Armağan Gizem Kantar
,
Buse Çorapçı
,
Mine Kazak
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1554
0
FAVORİ
1554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Gıdaların Tüketimi ve Bu Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Sağlık Harcamalarına ve Ekonomiye Olan Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
,
Buket Özen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.1058758
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1494
0
FAVORİ
1494
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YANIT YÜZEY TASARIMI KULLANILARAK KİVİ MEYVESİNDEKİ MAKSİMUM FENOLİK BİLEŞİKLER İÇİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cemal Kasnak
,
Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
0
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma Ekstraktının Toplam Fenolik Madde Miktarı ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Değişkenlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.606913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
944
0
FAVORİ
944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar’da Tüketilen Önemli Yabancı Elma Çeşitlerinin Bazı Kalite ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar:
Ayşegül Türk Baydır
,
Harun Dıraman
,
Recep Palamutoğlu
, Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.617237
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1279
0
FAVORİ
1279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mugla Journal of Science and Technology
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu,
Cemal Kasnak
,
Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
0
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker İkamesi Olarak Stevya Estraktı Kullanımının Keklerin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
, Beyza Moral
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.392106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1709
0
FAVORİ
1709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Dondurulmuş Sığır Longissimus dorsi Kaslarının bazı Teknolojik Özellikleri Üzerine Bromelin, Ficin ve Papain Enzimlerinin Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
, Mustafa Karakaya, Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Mugla Journal of Science and Technology
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Genel Tıp Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
MANAS Journal of Engineering
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Elma Ekstraktının Toplam Fenolik Madde Miktarı ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Değişkenlerin Etkilerinin Yanıt Yüzey Yöntemi ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.606913
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
944
1
ATIF
0
FAVORİ
944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar’da Tüketilen Önemli Yabancı Elma Çeşitlerinin Bazı Kalite ve Antioksidan Özellikleri
Yazarlar:
Ayşegül Türk Baydır
,
Harun Dıraman
,
Recep Palamutoğlu
, Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.617237
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1279
1
ATIF
0
FAVORİ
1279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mugla Journal of Science and Technology
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
3
ATIF
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu,
Cemal Kasnak
,
Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1436
1
ATIF
0
FAVORİ
1436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şeker İkamesi Olarak Stevya Estraktı Kullanımının Keklerin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
, Beyza Moral
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.392106
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1709
1
ATIF
0
FAVORİ
1709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat