Recep Palamutoğlu profil resmi
Recep Palamutoğlu Doç. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 17
10 Yayın
14 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Yayınlar

0

480

0

1279

KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

0

883

Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu, Cemal Kasnak , Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

0

1436

0

1709

Taze ve Dondurulmuş Sığır Longissimus dorsi Kaslarının bazı Teknolojik Özellikleri Üzerine Bromelin, Ficin ve Papain Enzimlerinin Etkisi
Yazarlar: Recep Palamutoğlu , Mustafa Karakaya, Cemalettin Sarıçoban
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1386

0

1386

Yayınlar

1

0

1279

KÖFTELERE BALIK KOLLAJEN HİDROLİZATI İLAVESİNİN ANTİOKSİDAN ETKİSİ
DOI: 10.22531/muglajsci.576757
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

3

0

883

Gemlik Tipi Zeytinlerin Olgunlaşma Dönemindeki Fenolik, Flavonoid ve Antioksidan Kapasitesindeki Değişiklikler
Yazarlar: Merve Köse, Duygu Semizoğlu, Cemal Kasnak , Recep Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.422252
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

1

0

1436

1

0

1709

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.