Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Prof. Dr.
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
13
6
Yayın
6
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0001-9287-9400
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Escherichia coli Kaynaklı Gıda Enfeksiyonları
Yazarlar:
Merve Gündüz
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
,
Ahmet Bekteş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1518397
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
115
0
FAVORİ
115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fenolik bileşiklerin ekstraksiyon yöntemleri ve doğal içerik olarak kullanımı
Yazarlar:
Merve Gündüz
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1512599
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
369
0
FAVORİ
369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz Bölgesinde yetişen bazı yenilebilir yabani otlar ve biyoaktif özellikleri
Yazarlar:
Merve Gündüz
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2218
0
FAVORİ
2218
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hayvanların Beslenmesinde Probiyotik ve Prebiyotiklerin Önemi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ceren Atılgan,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3035
0
FAVORİ
3035
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Esen Bilge Sur
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2125
0
FAVORİ
2125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Üretiminde Mikroorganizmaların Rolü Ve Önemli Mikroorganizma Grupları
Yazarlar:
Şeniz Karabıyıklı
, Sümeyya Erdoğmuş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4944
0
FAVORİ
4944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Editörlük
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Esen Bilge Sur
,
Şeniz Karabıyıklı Çiçek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21055
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2125
3
ATIF
0
FAVORİ
2125
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat