Sertan Cengiz profil resmi
Sertan Cengiz Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Enzimler Fermantasyon Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Yayınlar

KARADUT ÖZLERİNİN BİYOKİMYASAL BİLEŞİMİ VE TAĞŞİŞİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24071
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 221

0

221

Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 239

0

239

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 239

1

0

239

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.