Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nevzat Artık
Prof. Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
6
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Binlerce Yıllık Tecrübe: Macunlar
Yazarlar: Gülay Çoksarı,
Nevzat Artık
, Gülçin Saltan, Ethem Coşkun
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
919
0
ATIF
1
FAVORİ
919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretim ve Gıda Arz Güvenliğine Etkisi
Yazarlar:
Nevzat Artık
,
Yalçın Güçer
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554438
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
313
0
FAVORİ
313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yazarlar:
Büşra Erdem
,
Sertan Cengiz
,
Yakup Şirin
, Perihan Gürkan,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nane Yağı ve Karanfil Yağı Uygulamasının Depolanan Patateslerde Filizlenmeye Etkisi
Yazarlar:
Elif Oktay
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.868812
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1529
0
FAVORİ
1529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Kirazların (Prunus avium) Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özden İlhan
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818911
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1050
0
FAVORİ
1050
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
776
0
FAVORİ
776
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Binlerce Yıllık Tecrübe: Macunlar
Yazarlar: Gülay Çoksarı,
Nevzat Artık
, Gülçin Saltan, Ethem Coşkun
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
919
1
FAVORİ
919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi
Hakemlik
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Propolis, Bal ve Dut Pekmezli Takviye Edici Gıda Üretimi ve Optimizasyonu
Yazarlar:
Büşra Erdem
,
Sertan Cengiz
,
Yakup Şirin
, Perihan Gürkan,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1451422
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
1
ATIF
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nane Yağı ve Karanfil Yağı Uygulamasının Depolanan Patateslerde Filizlenmeye Etkisi
Yazarlar:
Elif Oktay
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.868812
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1529
1
ATIF
0
FAVORİ
1529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Kirazların (Prunus avium) Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Aroma Bileşenlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özden İlhan
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818911
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1050
1
ATIF
0
FAVORİ
1050
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dut ve Kayısı Pekmezi Üretiminde Farklı İşleme Tekniklerinin Verimlilik Optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Beykaya
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.810411
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
776
1
ATIF
0
FAVORİ
776
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat