Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serya Tülin Özkütük
Yüksek Lisans
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
1
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Bakteriyoloji
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Ezgi Sarıkodal,
Serya Tülin Özkütük
,
Gözde Konuray
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2588
0
FAVORİ
2588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Ezgi Sarıkodal,
Serya Tülin Özkütük
,
Gözde Konuray
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2588
5
ATIF
0
FAVORİ
2588
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat