Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emel Ünal Turhan
Doç. Dr.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
14
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
12
14
Yayın
16
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Beslenme ve fiziksel aktivitenin bağırsak mikrobiyotası ile ilişkisi
Yazarlar:
Melis Koca
,
Esabil Emrah Koca
,
Emel Ünal Turhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1362
0
FAVORİ
1362
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Gıda Tüketimi ve Obezite İlişkisi
Yazarlar: Esma Kadakal,
Emel Unal Turhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1289534
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
962
0
FAVORİ
962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason ve/veya organik asit muamelesiyle gıda kaynaklı patojen biyofilmlerin uzaklaştırılması
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Süleyman Polat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1173998
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
299
0
FAVORİ
299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle ve Serbest Probiyotik Kültür İlavesiyle Fonksiyonel Keçiboynuzu Pekmezi Üretimi
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.910655
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
848
0
FAVORİ
848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Alin Bayram Türemiş, Mevhibe Terkuran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1157
0
FAVORİ
1157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokakta satışa sunulan geleneksel Kadirli sucuğunun mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
, Hatice Demir, Rabia Püsküllü, Merve Kör, Uğur Zengin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2585
0
FAVORİ
2585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik direnç profili
Yazarlar:
Zerrin Erginkaya
, İbrahim Yalanca,
Emel Ünal Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
0
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial activity of partially purified enterocins from foodborne and clinical enterococci against some pathogenic bacteria
Yazarlar:
Zerrin Erginkaya
, Hatice Uludağ,
Emel Ünal Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.543426
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2336
0
FAVORİ
2336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Hakan Benli
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1110
0
FAVORİ
1110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Ezgi Sarıkodal,
Serya Tülin Özkütük
,
Gözde Konuray
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2741
0
FAVORİ
2741
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7492
0
FAVORİ
7492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ İLE KAPLANMIŞ Ii. Lactobacillus Rhamnosus'un TERMAL İNAKTIVASYON KİNETİGİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Adnan Bozdoğan
, Zerrin Aslan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
451
0
FAVORİ
451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Enginkaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2372
0
FAVORİ
2372
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut Mayalı Ekmek Üretimi ve Hakim Mikroflora
Yazarlar: Zerrin Erginkaya,
Emel Ünal Turhan
, Emir Ayşe Özer
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7108
0
FAVORİ
7108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sağlık Bilimlerinde Değer
Yayınlar
Mikroenkapsüle ve Serbest Probiyotik Kültür İlavesiyle Fonksiyonel Keçiboynuzu Pekmezi Üretimi
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.910655
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
848
1
ATIF
0
FAVORİ
848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Alin Bayram Türemiş, Mevhibe Terkuran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1157
1
ATIF
0
FAVORİ
1157
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial activity of partially purified enterocins from foodborne and clinical enterococci against some pathogenic bacteria
Yazarlar:
Zerrin Erginkaya
, Hatice Uludağ,
Emel Ünal Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.543426
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2336
1
ATIF
0
FAVORİ
2336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Hakan Benli
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1110
2
ATIF
0
FAVORİ
1110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
, Ezgi Sarıkodal,
Serya Tülin Özkütük
,
Gözde Konuray
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2741
5
ATIF
0
FAVORİ
2741
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7492
2
ATIF
0
FAVORİ
7492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat