Songül Çakmakçı profil resmi
Songül Çakmakçı Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 80
6 Yayın
2 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
80 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2493

0

2493

0

904

TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Kübra Çelik, Hatice Ertem, Halenur Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20053
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3212

0

3212

0

1764

0

2569

0

478

Yayınlar

ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2493

4

0

2493

2

0

904

TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Kübra Çelik, Hatice Ertem, Halenur Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20053
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3212

2

0

3212

3

0

1764

FARKLI HAYVAN SÜTLERİNDEN ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ DEPOLAMA SÜRESİNCE OKSİDASYON STABİLİTESİ VE BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Songül Çakmakçı , Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17081
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2569

7

0

2569

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.