Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Songül Çakmakçı
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
80
6
Yayın
2
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
80
TR Dizin Atıf
0000-0003-0334-5621
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yazarlar:
Mehmet Ali Salık
,
Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2493
0
FAVORİ
2493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiğ ve Pastörize Akkaraman Koyun Sütlerinden Üretilen Erzincan Tulum Peynirlerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Yusuf Çakır
,
Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.761327
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
904
0
FAVORİ
904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Songül Çakmakçı
, Kübra Çelik, Hatice Ertem, Halenur Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3212
0
FAVORİ
3212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum’da Açık Olarak Satışa Sunulan Çiğ Sütlerin Bazı Hileler ve Kalite Özellikleri Yönünden Araştırılması - İlgili Tebliğ ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Hatice Ertem,
Songul Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.540807
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1764
0
FAVORİ
1764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI HAYVAN SÜTLERİNDEN ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ DEPOLAMA SÜRESİNCE OKSİDASYON STABİLİTESİ VE BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Songül Çakmakçı
, Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2569
0
FAVORİ
2569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiotic Shelf-life, Mineral Contents and Others Properties of Probiotic Yoghurts Supplemented with Corn Flour
Yazarlar:
Filiz Yangılar
,
Songul Cakmakci
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.385871
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
478
0
FAVORİ
478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
ZEYTİN (Olea europaea L.) YAPRAĞININ FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM POTANSİYELİ
Yazarlar:
Mehmet Ali Salık
,
Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21133
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2493
4
ATIF
0
FAVORİ
2493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiğ ve Pastörize Akkaraman Koyun Sütlerinden Üretilen Erzincan Tulum Peynirlerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Yusuf Çakır
,
Songül Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.761327
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
904
2
ATIF
0
FAVORİ
904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEREYAĞI OLARAK SATILAN YAĞLARDA BAZI HİLELER VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN TESPİTİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Songül Çakmakçı
, Kübra Çelik, Hatice Ertem, Halenur Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20053
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3212
2
ATIF
0
FAVORİ
3212
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum’da Açık Olarak Satışa Sunulan Çiğ Sütlerin Bazı Hileler ve Kalite Özellikleri Yönünden Araştırılması - İlgili Tebliğ ile Karşılaştırılması
Yazarlar: Hatice Ertem,
Songul Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.540807
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1764
3
ATIF
0
FAVORİ
1764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI HAYVAN SÜTLERİNDEN ÜRETİLEN TEREYAĞLARININ DEPOLAMA SÜRESİNCE OKSİDASYON STABİLİTESİ VE BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Songül Çakmakçı
, Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17081
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2569
7
ATIF
0
FAVORİ
2569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat