Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sibel Bölek
Doç. Dr.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
7
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Popüler Yayınları
KURUTULMUŞ NAR (PUNICA GRANATUM) KABUĞU TOZUNUN GLÜTENSİZ BİSKÜVİLERİN TEKSTÜREL, DUYUSAL VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.777702
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2103
2
ATIF
1
FAVORİ
2103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Kurutma Tekniklerinin Dört Farklı Trabzon Hurması Çeşidinin Kalite Parametreleri Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Feyza Tosya
,
Sibel Bölek
,
Feriha Göksu
,
Muhammed Ali Göktaş
,
Zeynep Özlü
,
Arzu Şen
,
Ertürk İnce
,
Nesrin Aktepe Tangu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.1369011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
297
0
FAVORİ
297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTULMUŞ NAR (PUNICA GRANATUM) KABUĞU TOZUNUN GLÜTENSİZ BİSKÜVİLERİN TEKSTÜREL, DUYUSAL VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.777702
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2103
1
FAVORİ
2103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakum kurutucu ve Akışkan Yatak Kurutucu Kullanılarak Kurutulmuş Avokadoların Kalite Karakteristiklerinin Kıyaslanması
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.686733
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1313
0
FAVORİ
1313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of different drying methods on the chemical properties and antioxidant activity of edible algae Cystoseira barbata
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.782457
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAFEİNSİZ KAHVE BENZERİ İÇECEK ÜRETİMİ İÇİN MAŞ FASULYESİ (Vigna radiata) KULLANIMI
Yazarlar:
Sibel Bölek
,
Esra Alptekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
953
0
FAVORİ
953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOAKTİF MOLEKÜLLERİN DEĞERLİ BİR KAYNAĞI OLARAK ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.749091
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1549
0
FAVORİ
1549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison Effect of Different Drying Methods on Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Pineapple Fruits
Yazarlar:
Sibel Bolek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
The Eurasia Proceedings of Science Technology Engineering and Mathematics
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1197
0
FAVORİ
1197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
The Eurasia Proceedings of Science Technology Engineering and Mathematics
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Editörlük
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
Food and Health
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Turkish Journal of Science and Technology
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
KURUTULMUŞ NAR (PUNICA GRANATUM) KABUĞU TOZUNUN GLÜTENSİZ BİSKÜVİLERİN TEKSTÜREL, DUYUSAL VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.777702
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2103
2
ATIF
1
FAVORİ
2103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakum kurutucu ve Akışkan Yatak Kurutucu Kullanılarak Kurutulmuş Avokadoların Kalite Karakteristiklerinin Kıyaslanması
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.686733
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1313
2
ATIF
0
FAVORİ
1313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of different drying methods on the chemical properties and antioxidant activity of edible algae Cystoseira barbata
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.782457
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
1
ATIF
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAFEİNSİZ KAHVE BENZERİ İÇECEK ÜRETİMİ İÇİN MAŞ FASULYESİ (Vigna radiata) KULLANIMI
Yazarlar:
Sibel Bölek
,
Esra Alptekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20104
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
953
2
ATIF
0
FAVORİ
953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOAKTİF MOLEKÜLLERİN DEĞERLİ BİR KAYNAĞI OLARAK ZEYTİN ÇEKİRDEĞİNİN KULLANIMI
Yazarlar:
Sibel Bölek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.749091
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1549
1
ATIF
0
FAVORİ
1549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat