avatar
Seyithan Seydoşoğlu Doç. SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 23 Hakemlik 51 CrossRef Atıf 74 TR Dizin Atıf 90
23 Yayın
51 Hakemlik
74 CrossRef Atıf
90 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Çayır-Mera ve Yem Bitkileri ziraat

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

KETENCİK BİYODİZELİNİN ELDESİ İLE ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.572710
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1624

4

1

1624

Ketencik (Camelina sativa) Tarımı
Yazarlar: Uğur Sevilmiş, Mehmet Bilgili , Şerif Kahraman , Seyithan Seydoşoğlu , Deniz Sevilmiş
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3502

0

1

3502

Yayınlar

0

172

0

416

Nitrogen Requirement of Italian Rygrass (Lolium multiflorum) : A Review
DOI: 10.51801/turkjrfs.879575
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 767

0

767

Roots of Crops from the Window of an Forage Expert
DOI: 10.51801/turkjrfs.925775
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 286

0

286

0

846

0

865

0

1439

Yem Bezelyesi ve Tritikale Karışımlarında Karışım Oranları ile Biçim Dönemlerinin Ot Verimine Etkileri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Gökhan Gelir, Belgizar Ayana Çam
DOI: 10.25308/aduziraat.606925
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2467

0

2467

Baklagillerde Generatif Döküm Sorunu
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Uğur Sevilmiş
DOI: 10.29130/dubited.605907
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 591

0

591

Ketencik (Camelina sativa) Tarımı
Yazarlar: Uğur Sevilmiş, Mehmet Bilgili , Şerif Kahraman , Seyithan Seydoşoğlu , Deniz Sevilmiş
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3502

1

3502

0

5555

0

1383

KETENCİK BİYODİZELİNİN ELDESİ İLE ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.572710
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1624

1

1624

Batman mera vejetasyonlarının bazı özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.29050/harranziraat.424007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1262

0

1262

0

1308

0

1740

Batman İli Beşiri İlçesi Mera Vejetasyonlarının Bazı Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.20289/zfdergi.407616
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1141

0

1141

Bingöl Koşullarında Bazı Burçak [Vicia ervilia (L.) Willd] Genotiplerinin Ot Verimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Kağan Kökten, Mahmut Kaplan, Seyithan Seydoşoğlu , Hava Şeyma Yılmaz, Rıdvan Uçar
DOI: 10.19159/tutad.424134
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 976

0

976

Mardin İl ve İlçelerine Bağlı Köy Meralarının Temel Vejetasyon Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoglu , Kağan Kökten, Uğur Sevilmiş
DOI: 10.30910/turkjans.471198
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1223

0

1223

Yayınlar

2

0

846

4

0

865

7

0

1439

Yem Bezelyesi ve Tritikale Karışımlarında Karışım Oranları ile Biçim Dönemlerinin Ot Verimine Etkileri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Gökhan Gelir, Belgizar Ayana Çam
DOI: 10.25308/aduziraat.606925
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2467

4

0

2467

2

0

5555

11

0

1383

KETENCİK BİYODİZELİNİN ELDESİ İLE ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.572710
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1624

4

1

1624

Batman mera vejetasyonlarının bazı özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.29050/harranziraat.424007
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1262

10

0

1262

5

0

1308

Bazı doğal mera alanlarının bitki örtüsü özellikleri, mera durumu ve sağlığının belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2018 , Türkiye Ormancılık Dergisi
DOI: 10.18182/tjf.486291
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1740

10

0

1740

Batman İli Beşiri İlçesi Mera Vejetasyonlarının Bazı Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.20289/zfdergi.407616
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1141

5

0

1141

Mardin İl ve İlçelerine Bağlı Köy Meralarının Temel Vejetasyon Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoglu , Kağan Kökten, Uğur Sevilmiş
DOI: 10.30910/turkjans.471198
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1223

10

0

1223

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.