Abdullah Baycar profil resmi
Abdullah Baycar Doç. SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 13
9 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Mühendsiliği Beslenme Bilimi Müze Gastronomi

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

4

1173

6

3

1116

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1019

0

3

1019

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1147

0

3

1147

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

2

3

1282

Yayınlar

0

1109

SİİRT’İN LOKAL GASTRONOMİK UNSURLARI
Yayın Bilgisi: 2023 , Atlas Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1511

1

1511

Moleküler Gastronomide Nanoteknolojinin Kullanım Potansiyeli
DOI: 10.32572/guntad.1159493
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1147

3

1147

2

1740

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

3

1282

3

1116

4

1173

MOLEKÜLER GASTRONOMİDE SIVI AZOT UYGULAMALARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1019

3

1019

Yayınlar

ANTEP FISTIĞI VE TÜREVLERİNİN GAZİANTEP YEREL GASTRONOMİK KİMLİĞİNDEKİ YERİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1097983
ATIF 2 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

2

3

1282

6

3

1116

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.