Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Mücahit Karahan
Öğretim Görevlisi
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ, TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
7
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-8779-4349
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Hububat Teknolojisi
Kurum
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ, TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileria
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.437558
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1106
0
ATIF
1
FAVORİ
1106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ADIYAMAN ÇÖREĞİ (TABLAMA)’NİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Ali Mücahit Karahan
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.946235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Bitkisel Unların Yenilebilir Film veya Kaplama Olarak Kullanımında Etkili Olan Özellikleri
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
638
0
FAVORİ
638
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Tahıl ve Tahıl Benzeri Unların Yenilebilir Film ve Kaplama Potansiyellerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Mücahit Karahan
,
Raciye Meral
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.662709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1055
0
FAVORİ
1055
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bambu Lifinin Balık Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
643
0
FAVORİ
643
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Ali Mücahit Karahan
,
Mehmet Köten
, Leyla Eren Karahan,
Mehmet Metin Yazman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3174
0
FAVORİ
3174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Osman Kılıncçeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.439033
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
0
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gamların Sazan (Cyprinus carpio L.) Eti Köftelerinin Bazı Özellikleri Üzerine Etkileria
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.437558
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1106
1
FAVORİ
1106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Yayınlar
Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Osman Kılıncçeker
,
Ali Mücahit Karahan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.439033
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
1
ATIF
0
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat