avatar
Mehmet Köten Doç. Dr. Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 43
11 Yayın
10 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
43 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fonksiyonel Gıdalar Hububat Teknolojisi

Kurum

Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Köten , Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5151

0

1

5151

FONKSİYONEL TARHANA ÜRETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2024 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 329

0

1

329

Yayınlar

1

329

0

1189

0

1745

0

1817

0

1339

Suriye Burma Tatlısının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Satouf, Mehmet Köten , Beyen Hatib, Rama Alkayari, Aye Şeyhahmet
DOI: 10.21597/jist.612827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 941

0

941

FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2010

0

2010

Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf, Halil Ekici
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6125

0

6125

Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Köten , Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5151

1

5151

Yayınlar

1

0

1189

TAM ARPA UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SPAGETTİ MAKARNANIN BESİNSEL, TEKSTÜREL VE PİŞME ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20085
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1745

1

0

1745

ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ TIRNAKLI (DÜZ) EKMEKTE BAZI KATKI MADDELERİNİN KULLANIMININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19137
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1339

3

0

1339

FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2010

1

0

2010

Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf, Halil Ekici
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6125

1

0

6125

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.