avatar
Osman Kılınççeker Prof. Dr. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 22 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 9
22 Yayın
16 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1107

0

1

359

1

1

522

Yayınlar

1

522

0

331

0

498

0

1064

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 822

0

822

0

648

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2143

0

2143

0

1262

0

1257

1

1107

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1848

0

1848

TARA, TRAGAKANT VE AGAR AGAR GAMLARININ TAVUK KÖFTELERDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1365

0

1365

0

1191

0

1484

0

3659

Yayınlar

1

1

522

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 822

4

0

822

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2143

2

0

2143

1

0

1262

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1848

1

0

1848

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.