avatar
Osman Kılınççeker Prof. Dr. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 23 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 10
23 Yayın
16 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1160

0

1

421

1

1

685

Yayınlar

0

103

1

685

0

380

0

564

0

1135

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 902

0

902

0

715

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2244

0

2244

0

1361

0

1316

1

1160

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1911

0

1911

TARA, TRAGAKANT VE AGAR AGAR GAMLARININ TAVUK KÖFTELERDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1433

0

1433

0

1256

0

1551

0

3742

Yayınlar

1

1

685

Nohut ununun tavuk köfte üretiminde kullanımı
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.702815
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 902

4

0

902

Kinoa (Chenopodium quinoa Wild.)’nın Bazı Özellikleri ve Et Ürünlerinde Kullanımı
Yazarlar: Osman Kılınççeker , Ali Mücahit Karahan
DOI: 10.19159/tutad.460892
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2244

2

0

2244

2

0

1361

Farklı Gamların Tavuk Köftelerdeki Bazı Özellikler Üzerine Etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.344434
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1911

1

0

1911

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.