Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bülent Hallaç
Dr. Öğr. Üyesi
Siirt University, Siirt, 56100, Turkey
Yayın
13
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
2
13
Yayın
8
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-6948-1565
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Veteriner Parazitoloji
Kurum
Siirt University, Siirt, 56100, Turkey
Popüler Yayınları
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
529
1
ATIF
1
FAVORİ
529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Yalçın Güçer
,
Osman Kılınççeker
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
0
ATIF
1
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt Yöresinde Halk Tarafından Şalgam Olarak Tüketilen Turp Bitkisinin Metal İçeriği Ve Biyolojik Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
İbrahim Teğin
,
Bülent Hallaç
, Hasan Özden,
Mehmet Fidan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Open Journal of Nano
DOI: 10.56171/ojn.1035703
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
0
ATIF
1
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Patojen Özellikteki Yersinia Türlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1036490
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
0
ATIF
1
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Yetişen Zivzik Narlarından (Punica granatum L.) Elde Edilen Kabukların Bazı Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
,
Zeki Acar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1120314
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
0
ATIF
1
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ateş Dikeni (Pyracantha coccinea) Meyve ve Yaprak Ekstrelerinin, Antienzim, DNA koruma/kırılma ve Antimikrobiyal Aktivitesinin Araştırılması
Yazarlar:
Merve Balaban
,
Şule Azime Yeniçeri
,
Ebru Akkemik
,
Bülent Hallaç
,
Mehmet Fidan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1481421
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
36
0
FAVORİ
36
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Epilobium hirsutum L. Türünün Antibakteriyel ve Antifungal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mesut Sırrı
,
Bülent Hallaç
,
Mehmet Fidan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Doğu Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.57244/dfbd.1487289
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
202
0
FAVORİ
202
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel Ekstraktlarının Yenilebilir Film ve Kaplamalarda Kullanımı
Yazarlar:
Esra Pekdoğan
,
Ebru Akkemik
,
Bülent Hallaç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1343517
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
868
0
FAVORİ
868
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1165336
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
599
1
FAVORİ
599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kasaplar Tarafından Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Fermente Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Standartlara Uygunluk Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1129204
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
404
0
FAVORİ
404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt İli Merkezinde Satışa Sunulan Büryan Kebabının Mikrobiyolojik Kalitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
302
1
FAVORİ
302
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Yetişen Zivzik Narlarından (Punica granatum L.) Elde Edilen Kabukların Bazı Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
,
Zeki Acar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1120314
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
446
1
FAVORİ
446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt Yöresinde Halk Tarafından Şalgam Olarak Tüketilen Turp Bitkisinin Metal İçeriği Ve Biyolojik Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
İbrahim Teğin
,
Bülent Hallaç
, Hasan Özden,
Mehmet Fidan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Open Journal of Nano
DOI: 10.56171/ojn.1035703
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
1
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Patojen Özellikteki Yersinia Türlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1036490
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
390
1
FAVORİ
390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt’te Satılan Tavuk Kanatlarda Bazı Biyokimyasal Özelliklerin ve Campylobacter Türlerinin Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Kılınççeker
,
Bülent Hallaç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
411
0
FAVORİ
411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Yalçın Güçer
,
Osman Kılınççeker
,
Ender Sinan Poyrazoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
1
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
529
1
FAVORİ
529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Midyat/Mardin ve Beşiri/Batman İlçelerinde Satışa Sunulan Bazı Kuru Üzüm Çeşitlerinin Fizikokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Tuba Uzun
,
Bülent Hallaç
,
Ayşe Altın
,
Gülcan Kaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
633
0
FAVORİ
633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
ADYUTAYAM Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Doğu Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Open Journal of Nano
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
ADYUTAYAM Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Türkiye Teknoloji ve Uygulamalı Bilimler Dergisi
Yayınlar
Deve Dikeni (Silybum marianum) Tohumu Ununun Tavuk Köfte Üretiminde Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Osman Kılınççeker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.1165336
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
599
1
ATIF
1
FAVORİ
599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
529
1
ATIF
1
FAVORİ
529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat