Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Göksel Kemal Girgin
Prof. Dr.
Balıkesir University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Balıkesir, Türkiye.
Yayın
12
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
15
12
Yayın
19
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Kültürü
Geleneksel Yemek
Gastronomi Turizmi
Kurum
Balıkesir University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts, Balıkesir, Türkiye.
Popüler Yayınları
Destinasyon Pazarlamasında Coğrafi İşaretli Ürünler; Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
539
0
ATIF
2
FAVORİ
539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Pelin Sever
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.532691
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2205
2
ATIF
1
FAVORİ
2205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
, Berna Karakaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2824
4
ATIF
1
FAVORİ
2824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel gastronomik ürün tercihinde etkili olan faktörlerin planlı davranış teorisine göre incelenmesi
Yazarlar:
Nilgün Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.857867
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
2
ATIF
1
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1229
4
ATIF
1
FAVORİ
1229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Profesyonel Mutfaklarda Cinsiyet Ayrımcılığı: Kadın Şeflerin Karşılaştığı Zorluklar Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Bükre Aslan Savaşan
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1599870
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
184
0
FAVORİ
184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosyal Medya Aynasında Türk Sokak Lezzetlerine İlişkin Yerli ve Yabancı Turistlerin Deneyim Farklılıkları ve Türk Sokak Lezzetlerinin Gastronomik Ürün Olarak Pazarlanabilme Stratejileri
Yazarlar:
Candan Şahin
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
175
1
FAVORİ
175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Markalaşmasında Gastronominin Önemi: Havran İlçesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Candan Şahin
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
351
1
FAVORİ
351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Pazarlamasında Coğrafi İşaretli Ürünler; Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
539
2
FAVORİ
539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BALIKESİR'DE BESLENME ALIŞKANLIKLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN VE ALGILARIN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Alper Uzun
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Geography and Geography Education
DOI: 10.32003/igge.1017678
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
677
0
FAVORİ
677
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel gastronomik ürün tercihinde etkili olan faktörlerin planlı davranış teorisine göre incelenmesi
Yazarlar:
Nilgün Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.857867
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
1
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1229
1
FAVORİ
1229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLEBİLİR BÖCEKLER KAPSAMINDA ÇEKİRGE VE KARİDES
Yazarlar:
Ramazan Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1669
0
FAVORİ
1669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Pelin Sever
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.532691
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2205
1
FAVORİ
2205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
1
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Gıdaların Tüketilmesine Yönelik Turist Motivasyonlarının Ölçülmesi: Antalya’da Bir Uygulama
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2681
0
FAVORİ
2681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
, Berna Karakaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2824
1
FAVORİ
2824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Geography and Geography Education
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Travel and Tourism Research
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Global Tourism and Technology Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Türk Dünyası Araştırmaları
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Yerel gastronomik ürün tercihinde etkili olan faktörlerin planlı davranış teorisine göre incelenmesi
Yazarlar:
Nilgün Karaman
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.857867
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
2
ATIF
1
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Youtube Yemek Kanallarının Tatma Davranışsal Niyeti Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berre Zeynep Uçan
,
Göksel Kemal Girgin
,
Nilgün Karaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47140/kusbder.887291
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1229
4
ATIF
1
FAVORİ
1229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Pelin Sever
,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.532691
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2205
2
ATIF
1
FAVORİ
2205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken,
Göksel Kemal Girgin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
3
ATIF
1
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Göksel Kemal Girgin
, Berna Karakaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2824
4
ATIF
1
FAVORİ
2824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat