Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülcan Koyuncu
Dr. Öğr. Üyesi
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Kurum
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Erken hasadın naturel zeytinyağlarının aroma bileşiklerine ve biyoaktif özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Tuğba Kılıç
,
Gülcan Koyuncu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1516474
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
71
0
FAVORİ
71
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Horoz Karası (Vitis vinifera L) kuru üzüm ve üzüm çekirdeği metanol ekstraktlarının antioksidan özellikleri ile fenolik bileşikleri
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Filiz Uçan Türkmen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1358296
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
210
0
FAVORİ
210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Horoz Karası (Vitis vinifera L.) Çeşidi Kuru Üzüm ve Çekirdeğinin Bazı Kalite Özellikleri ve Antibakteriyel Aktivitesi
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Filiz Uçan Türkmen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1420927
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
197
0
FAVORİ
197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli elmaların aroma bileşikleri ve kalite özellikleri
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Tuğba Kılıç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
0
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Yayınlar
ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20092
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
2
ATIF
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat